Nytt elevråd

"Trygt og trivelig" er mottoet til vårt nye elevråd, og det gjelder ikke bare koronatiltak.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Fra venstre: Christian, Filip, Helena og Mia Isabel - Klikk for stort bildeFra venstre: Christian, Filip, Helena og Mia Isabel Even Ottersland Vårt nye eleveråd består av Mia Isabel Bernardo (leder), Filip Myrvang Lien (nestleder) og Christian Moltzau (medlem). De som ikke er på bildet er Nigisti Kuflu (nestleder) Marta Wirska (sekretær) og William Rystad (medlem).

I dag hadde de møte hvor de blant annet diskuterte trafikksikkerheten på skolen. I en årrekke har det vært uttrygt for elevene å krysse veien og parkeringsplassen til skolen på grunn av passerende biler og foresatte som ikke parkerer bilene sine når de leverer. Dette ønsker de å finne løsninger på. 

Elevundersøkelsen 2. november stod også på agendaen. Det er viktig at et representativt utvalg av elevene svarer på denne undersøkelsen om trivsel og trygghet på skolen, og da må kontaktlærerne på skolen sørge for at den gjennomføres. 

I tillegg ble trygge, alternative aktiviteter som sørger for hygge og trivsel på skolen diskutert, f.eks. i forbindelse med Halloween. 

Til toppen