Fagkonferanse for idrett og fysisk aktivitet

Viken fylkeskommune arrangerer i samarbeid med Viken idrettskrets årets fagkonferanse for idrett og fysisk aktivitet på Kongsberg 27. og 28. september. Konferansens hovedmålgruppe er ansatte i kommunene som jobber med idrett og fysisk aktivitet. 

Tidspunkt
Tirsdag 27.09.2022 00.00 - onsdag 28.09.2022 00.00
Sted
Quality Hotel Kongsberg

På konferansen vil vi komme innom temaer som blant annet moms på idrettsanlegg, bærekraft og nærmiljøanlegg. 

Blant foredragsholderne er:

  • Marianne Brockmann Bugge er advokat og partner i RSM Advokatfirma med merverdiavgift og særavgifter som sitt spesialområde. Hun dekker merverdiavgiften i sin fulle bredde og for alle bransjer, og har lang erfaring også med idrettsanlegg. Særlig svømmehallsproblematikken er noe hun har fulgt nøye.
  • Harald Huysman har et langt liv i motorsporten. Etter den aktive karrieren som motorsportfører er han i dag daglig leder ved Rudskogen Motorsenter i Rakkestad, hovedanlegget for motorsport i Norge. Rudskogen arbeider nå med et spennende prosjekt for elektrifisering av motorsporten.
  • Marco Elsafadi har et velkjent navn og ansikt i norsk idrett. Den tidligere basketballspilleren er i dag styremedlem i idrettsstyret. Sammen med sin bror Francois omtaler han seg som en relasjonshøvding, og holder foredrag for næringslivet, det offentlige og i skolen, der de blant annet snakker om motivasjon, ledelse, integrering, inkludering, rasisme og fordommer.

Påmeldingsskjema

Arrangør

Viken fylkeskommune v/ avdeling for frivillighet, friluftsliv, idrett og integrering
Til toppen