Aktuelt

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Ås videregående skole ønsker alle en riktig god påske.

​ Ås har mange engasjerte elever og ansatte, og her ser du et utsnitt av noe av det vi driver med. Nå håper vi alle får noen avslappende og fine dager i sine kohorter. God påske alle sammen. ​

Takk kjære elever og ansatte på Ås vgs.

Det har gått over et år med pandemi, og hver og en av dere har stått i en vanskelig situasjon. Men dere har vært utrolig utholdende og løsningsorienterte.

Den store lærerjakten 2021.

Viken fylkeskommune søker de beste lærerne til våre videregående skoler! Fredag 19. mars lyser vi ut om lag 450 ledige stillinger. Søknadsfrist for alle stillingene er tirsdag 6. april.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Vi har 79 ledige læreplasser i Viken fylkeskommune!

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.    

Over 60 søkte: Disse tre kunstnerne er vinnere av konkurranse ved Ås videregående skole

Tre kunstnere ble invitert til en lukket konkurranse om kunstprosjekt ved Ås videregående skole, og alle tre er valgt til å gjennomføre hver sine kunstprosjekter.    

Tar avstand fra mobbing og rasisme.

Velkommen til ny rektor fra 1. februar 2021.

Anne Karin trer inn i pensjonistenes rekker, og Synnøve Aas Gulvik tar over som ny rektor 1. februar 2021. Les under om Synnøve og hennes tanker om å begynne som rektor på Ås videregående skole.

Skolens vinner av innledende runde i NM i engelsk.

Hvert år arrangerer English Teachers in Norway NM i engelsk. Det er to kategorier: Creative writing og Short film. Den innledende runden avholdes på hver enkelt skole og skolenes vinnere går videre til final på Jessheim videregående skole.

Til toppen