Aktuelt

Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2022 eller tidligere? Da tilbyr Viken gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2023! 

NM Pivot Point cup 2023.

NM ble arrangert i Skur 13 i Oslo lørdag 25 mars 2023.

NAV-veileder ved Ås videregående skole.

UEAT 2023

Elever fra vg1 ST, 1KDA og 1IDA deltok torsdag 16. mars 2023 på kick-off i UEAT som gjennomføres i samarbeid med Vitenparken og Frogn videregående skole . Årets problemstilling er: «Havet som matressurs - Bør vi bruke mer av havets ressurser for å bli mer selvberget i Norge?»  

2IDA har vært på alpinkurs

Elevene på Vg2 idrettsfag har vært på alpinkurs og snøhuletur i strålende vær. Beitostølen viste seg fra sin beste side. 

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Friluftslivklassen har vært på tur til Trømborgfjella.

Det var meldt nedbør og atter nedbør da friluftsklassen fra Ås vgs tok fatt på den tre dager og 22 km lange turen fra Mysen til Ørje gjennom sagnomsuste Trømborgfjella.

Halloweenportretter - utstilling av FBIE Vg1.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.