Aktuelt

Kjære avgangselev 2021 på Ås videregående skole.

Hilsen fra rektor til årets avgangselever.

UEAT-finale 2021

Tre lag fra vg1 Studiespesialisering på Ås vgs. tok med seg tre av fire priser: En faglig pris, en kreativitets pris og elevenes pris.

Til himmels i en gammel Olds.

I disse dager har du muligheter til å skaffe deg en utrolig og enestående bobil. Og samtidig bidra til at Ås Videregående forårsaker enda flere glade mennesker.

Muntlig eksamen for videregåendeelever er avlyst.

Muntlig eksamen våren 2021 er avlyst. Det er fremdeles noen kandidater som skal ta eksamen. Du finner oversikt i denne artikkelen. 

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Ås videregående skole ønsker alle en riktig god påske.

​ Ås har mange engasjerte elever og ansatte, og her ser du et utsnitt av noe av det vi driver med. Nå håper vi alle får noen avslappende og fine dager i sine kohorter. God påske alle sammen. ​

Takk kjære elever og ansatte på Ås vgs.

Det har gått over et år med pandemi, og hver og en av dere har stått i en vanskelig situasjon. Men dere har vært utrolig utholdende og løsningsorienterte.

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Vi har 79 ledige læreplasser i Viken fylkeskommune!

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.    

Over 60 søkte: Disse tre kunstnerne er vinnere av konkurranse ved Ås videregående skole

Tre kunstnere ble invitert til en lukket konkurranse om kunstprosjekt ved Ås videregående skole, og alle tre er valgt til å gjennomføre hver sine kunstprosjekter.    

Til toppen