Aktuelt

Husk refleksen!

Torsdag 21. oktober er det nasjonal refleksdag. Den dagen MÅ du huske refleks. Og fordi du ikke er selvlysende resten av året heller, må du bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

UEAT-finale 2021

Tre lag fra vg1 Studiespesialisering på Ås vgs. tok med seg tre av fire priser: En faglig pris, en kreativitets pris og elevenes pris.

Til himmels i en gammel Olds.

I disse dager har du muligheter til å skaffe deg en utrolig og enestående bobil. Og samtidig bidra til at Ås Videregående forårsaker enda flere glade mennesker.

Vi har 79 ledige læreplasser i Viken fylkeskommune!

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.    

Tar avstand fra mobbing og rasisme.

Velkommen til ny rektor fra 1. februar 2021.

Anne Karin trer inn i pensjonistenes rekker, og Synnøve Aas Gulvik tar over som ny rektor 1. februar 2021. Les under om Synnøve og hennes tanker om å begynne som rektor på Ås videregående skole.

Skolens vinner av innledende runde i NM i engelsk.

Hvert år arrangerer English Teachers in Norway NM i engelsk. Det er to kategorier: Creative writing og Short film. Den innledende runden avholdes på hver enkelt skole og skolenes vinnere går videre til final på Jessheim videregående skole.

Til toppen