Aktuelt

Basert på resultatene fra de arkeologiske forundersøkelsene sist høst, anbefaler Kulturhistorisk museum (UiO), Viken fylkeskommune og Riksantikvaren nå at det foretas full, arkeologisk utgraving på Gjellestad i Halden. Anbefalingen ble overrakt miljøvernminister Ola Elvestuen fredag. Og han var enig.

For at Viken fylkeskommunes politikere skal ta gode avgjørelser, er de ofte avhengig av innspill fra medvirkningsorganer. Derfor var rådet for mennesker med funksjonsnedsettelse, eldrerådet, og ungdomsrådet samlet for konstituering.


Trenger du studiekompetanse eller ønsker å forbedre karakterer du har fra videregående skole? Da kan du melde deg opp til privatisteksamen i tiden 15. januar - 1. februar 2020. 


Flere skoler på Østlandsområdet har i dag mottatt trusselmeldinger på sosiale medier, spesielt på skolens facebook-sider. Det gjelder også noen  av våre skoler i Viken. 


Fylkesråd for utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune, Siv Henriette Jacobsen, startet sin besøksturné på Bjørkelangen videregående skole for å bli bedre kjent med fylkets videregående skoler.


Det er stor interesse for ordningen KulturArvOpplevelser, og mange gode prosjekter i skjæringspunktet mellom reiseliv, kultur og kulturarv.


Torsdag 9. januar samlet nye Viken fylkeskommune ansatte og elever til nyttårsvarieté på Lier Kulturscene. 


Politiet ser svært alvorlig på truslene som er fremsatt mot skolene i Drammen, Hønefoss og på Kongsberg de siste dagene og har satt i verk grundig etterforskning av sakene. Så langt er det ingen ting som tyder på at dette er reelle trusler, er politiets budskap.


 Antallet personer som ble drept i trafikkulykker i Viken har gått kraftig ned de siste 10 årene. Søndag 12. januar markeres Trafikkofrenes dag på Tranby i Lier.


Alle saker
Til toppen