Aktuelt

Påvist koronasmitte hos ansatt ved Lier tannklinikk

Én ansatt ved Lier tannklinikk har fått påvist koronasmitte.  

75,7 millioner til bredbåndsstøtte

Totalt 20 kommuner og regioner i Viken får til sammen 75,7 millioner kroner i støtte til utbygging av bredbånd. Dette skal gi i bedre nettforbindelse for inntil 5000 husstander de kommende årene.  

Ga bompengegaranti for E134 Oslofjordforbindelsen

Viken fylkeskommune stiller garanti for inntil 5,5 milliarder kroner for Oslofjordforbindelsens byggetrinn to. Det omfatter et nytt løp for Oslofjordtunnelen som er planlagt finansiert med bompenger.

Imponert over ansatte på Vikens tannklinikker

- Høy kompetanse og engasjement er det jeg sitter igjen med, sier Johan Edvard Grimstad, fylkesråd for næring og tannhelse i Viken fylkeskommune. For å få innblikk og kunnskap besøker han denne høsten en rekke tannklinikker i fylket.

1,6 millioner til Olympiatoppen Østlandet

Fylkestinget i Viken vedtok 17. september å bevilge 1,6 millioner kroner til driften av Olympiatoppens fremtidige regionale kompetansesenter i Viken, Olympiatoppen Østlandet.

Unge skal bli hørt

Fylkestinget vedtok 17. september struktur og organisering av ungdommens fylkesting og ungdommens fylkesråd i Viken.

Bedre tilgjengelighet for alle i friluftsområder

Viken fylkeskommune vil bedre tilgjengeligheten i friluftsområder for personer med nedsatt funksjonsevne.  

Har inngått belønningsavtale verdt 300 millioner kroner

Viken fylkeskommune har, sammen med Fredrikstad og Sarpsborg kommune, signert en belønningsavtale på 300 millioner kroner med samferdselsdepartementet. Pengene skal gå til å styrke kollektivtransport og sykkel- og gangveitilbudet i Nedre Glomma.  

Skal bringe Gjellestad-skipet til Japan

Mot slutten av året kan potensielt 120 millioner japanere bli kjent med Gjellestadskipet, når det landsdekkende, offentlige tv-selskapet NHK slipper sin viking-satsing: Vikens vikingskip får trolig en sentral plass i serien.  

Bussjåfører ut i streik

Det er til tross for buss-streiken vanlig skole. Dersom du er forhindret fra å komme, må du gi beskjed til kontaktlærer. Partene kom ikke til enighet om ny bussbransjeavtale, og alle rutebussjåfører i Oslo og Viken er tatt ut i streik fra søndag morgen. Det rammer busstilbudet i hele fylket.        

Til toppen