Aktuelt

Ansatte skal ikke fly på jobbreise med Wizz Air 

Viken fylkeskommunes ansatte skal ikke benytte flyselskapet Wizz Air til jobbreiser. Det vedtok fylkestinget 27. november.   

Byvekstavtale sikrer Fornebubanen og utvikling av Osloområdet  

27. november signerte fylkesrådsleder Tonje Brenna byvekstavtalen som sikrer endelig finansiering av Fornebubanen og bidrar til utvikling av kollektiv- og mobilitetsløsninger i Osloområdet.   

Lyskunst i offentlig rom i Moss

– Kunst i offentlig rom kan være med på å lyse opp hverdagen og kurere noe av brakkesyken som mange begynner å føle på i disse dager.

Prøver ut gratis skolemat i 2021 

Fylkestinget vedtok 26. november en ny ordning med skolemat for de videregående skolene i Viken. Dette vil være et prøveprosjekt der inntil 10 nye videregående skoler kan få prøve ut en ordning med skolemat allerede fra neste vinter.    

Tilrettelegger for kollektivtransporten i Lørenskog

Viken fylkeskommune skal etablere ca. 120 meter kollektivfelt langs Solheimveien, samtidig fortsetter arbeidet med å oppgradere holdeplasser for å tilrettelegge for 19 meters leddbusser.      

Nå blir det felles TT-ordning i Viken   

1. januar 2021 kommer ny, felles TT-ordning for hele Viken. Den skal sikre like rettigheter, uansett hvor i fylket du bor.        

Drømmer du fortsatt om å bli tømrer?

Angrer du på at du valgte bort tømrerutdanningen på videregående skole, har Greåker videregående skole i Viken fylkeskommune tilbudet til deg som likevel ønsker å bli tømrer.      

Vil bruke 20 millioner på ekstra skoleskyss og smittevern 

Fylkesrådet har 25. november bedt fylkestinget om godkjennelse til å bruke 20 millioner kroner ut året på å øke kapasiteten på skoleskyssen. –Vi må iverksette alle nødvendige tiltak for å trygge elevene og innbyggerne våre, sier fylkesrådsleder Tonje Brenna, som også kritiserer Regjeringen for å ikke ha samordnet smittevernveilederne.     

Fortell oss hvordan du har det på læreplassen din!

Årets lærlingeundersøkelse er godt i gang, og vi trenger å høre din stemme! Har du vært i lære i mer enn 11 måneder, har du fått oppfordring fra oss om å svare på lærlingeundersøkelsen innen 20. desember. Gjør du det, er du med i trekningen av 10 gavekort på 1000 kr.    

Fylkestinget har digitalt møte 26. og 27. november

Det er klart for digitalt fylkestingsmøte torsdag 26. november fra kl. 12.00 og fredag 27. november fra kl. 09.00.     

Til toppen