Aktuelt

DKS Viken avlyser alle fysiske arrangementer til og med 7. februar.

Den kulturelle skolesekken i Viken (DKS Viken) forlenger perioden med avlysning av alle fysiske arrangementer til og med 7. februar. Digitale formidlinger går som planlagt. Flytting av enkelte arrangementer vurderes.  

Vinterleir på hjul

På grunn av koronaen kan ikke vinterleiren for utviklingshemmede gjennomføres som vanlig i 2021. I stedet blir det utearrangement på tre forskjellige steder. Velkommen til Golsfjellet, Ringkollen eller Kongsberg i uke 7.

Nesoddtangen buss- og fergeterminal moderniseres

Mandag 18. januar markerte fylkesråd for samferdsel Olav Skinnes oppstarten av et etterlengtet moderniseringsprosjekt på Nesoddtangen buss- og fergeterminal.   

Var du avgangselev på videregående våren 2020 og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs for avgangselever (VG3 eller påbygg) som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Du må selv melde deg opp til privatisteksamen, og fristen for oppmelding er 1. februar. Du avlegger eksamen i perioden fra april til juni 2021.  

Tilnærmet normal drift ved tannklinikkene i Østfold

Etter dager med tekniske utfordringer er tannklinikkene i Østfold i tilnærmet normal drift igjen og kan ta i mot pasienter som normalt.  

Vil få opp fiskebestanden i Oslofjorden

Sluttrapporten fra prosjektet “Krafttak for kysttorsken” peker på flere årsaker til at flere fiskearter har hatt en sterk tilbakegang i Oslofjorden og indre Skagerrak. Nå håper fylkesråd for plan, klima og miljø, Anne Beathe Tvinnereim, at staten blir med på videre tiltak for å gjenoppbygge bestandene.  

Du kan søke på alle de fylkeskommunale skolene.

Nå er tiden inne for å søke videregående opplæring. Alle elever i Viken kan søke på alle de fylkeskommunale videregående skolene, og du får prioritert plass på nærskolen din. 

Viken støtter tradisjonshåndverk

Fylkesrådet i Viken har bevilget midler for å støtte undervisning i verneverdige fag på to skoler.

Valg 2021: Innlevering av listeforslag

Frist for innlevering av listeforslag til stortingsvalget 2021 er 31. mars kl. 12:00. Fristen er absolutt, og listeforslagene må ha kommet inn til fylkeskommunen innen denne fristen. Poststempling innen fristen er ikke tilstrekkelig.  

Flere pasienter har fått avlyst sin timeavtale ved tannklinikkene i Østfold

De siste dagene har tannklinikkene i Østfold hatt store utfordringer med de tekniske systemene som har ført til redusert drift ved klinikkene. I de fleste tilfeller har det ikke vært mulig å gjennomføre fullverdige undersøkelser og timeavtaler har blitt avlyst. Viken tannhelsetjeneste beklager ulempene dette fører til for pasientene!  

Til toppen