Drømmer du fortsatt om å bli tømrer?

Angrer du på at du valgte bort tømrerutdanningen på videregående skole, har Greåker videregående skole i Viken fylkeskommune tilbudet til deg som likevel ønsker å bli tømrer.Snekkerlærling snekrer gulv - Klikk for stort bildeNå har vi tilbud til deg som vil blåse liv i den gamle tømrerdrømmen Arne Glomdal  
 

Mange er usikre på hva slags videregående utdanning de skal velge etter ungdomsskolen, og mange velger skole, linje og programfag med utgangspunkt i hva vennene gjør eller hvilke fritidsaktiviteter de har – ikke med et yrkesvalg i tankene. Og så finner de plutselig ut at de egentlig ønsket å bli - for eksempel tømrer.

Er du en av dem? Nå kan Viken fylkeskommune hjelpe deg med å oppfylle drømmen. Greåker videregående skole har 15 plasser på dette kurset fra høsten 2021.

Lengden på utdanningen er to skoleår, med 35 timer i uken. Du vil bli meldt opp til svenneprøve i tømrerfaget våren 2023. Inntakskravet til kurset er at du tidligere har bestått fellesfag, og at du er motivert for å bli tømrer.

Ønsker du mer informasjon?

  • Har du spørsmål om innholdet i skoletilbudet? Kontakt Bård Banggren, Greåker videregående skole, tlf. 478 53 141
  • Har du spørsmål om hvordan du søker på kurset? Kontakt Ingvild Alma Stuberg Ovell, seksjon voksenopplæring og karrierveiledning, Viken fylkeskommune, tlf. 477 83 048.
Til toppen