Holder kurs for bedrifter som satser på lærlinger

Har du lærlinger? Eller vil du bli lærebedrift? Meld deg på digitale kurs i Viken fylkeskommune og få den kompetansen du trenger.
Klikk for stort bildeLærling i Viken. Viken fylkeskommune  

Viken fylkeskommune arrangerer en rekke instruktørkurs for bedrifter som har, eller ønsker å ha, lærling. Nå er alle kursene våre digitale – du er derfor bare et tastetrykk unna å bli litt av en ekspert på feltet.

Tre kurs

– Vi har tre ulike kurs – «Bedriften som opplæringsarena», «Lærlingen i sentrum» og «Vurdering». Alle tre kursene går flere ganger i året, og de varer i to timer. Vi kommer med flere temaer etter hvert, forklarer rådgiver Cecilie Donali i seksjon kompetanse- og skoleutvikling i Viken fylkeskommune.

«Fin ordning å ha det digitalt på Teams, og at det også er mulig å ta kurset på kveldstid»

Hun sier at målet med kursene er å gjøre bedriftene trygge i sin rolle som opplæringsarenaer, og å gjøre de ansatte til gode instruktører. 

«Innholdsrikt. Mange gode praktiske tips».

– Vi har mange lærebedrifter med dyktige instruktører i Viken, og vi ønsker å bidra til å vedlikeholde og bedre opplæringskompetansen. Samtidig ønsker vi oss hele tiden flere lærebedrifter, og vi tror det kan være enklere å ta inn lærlinger hvis man vet litt mer om hva man går til og hva som kreves.

Se kursoversikt

For mer informasjon, kontakt
Cecilie Bang Donali
e-post: ceciliedon@viken.no
telefon: 922 44 822

Til toppen