Ragnar Kristoffersen er gått bort

Tdligere fylkesvaraordører og fylkesordfører i Akershus, Ragnar Kristoffersen er gått bort, 78 år gammel. Ragnar Kristoffersen. - Klikk for stort bildeRagnar Kristoffersen. Arbeiderpartiet.

Kristoffersen var fylkesvaraordfører for Akershus fylkeskommune fra 1988, og fylkesordfører fra 1992 til 2003. Deretter gikk han tilbake til kommunestyret i Lørenskog, hvor han 40 år tidligere startet sin politiske karriere. Han var også varaordfører i Lørenskog fra 1976 til 1985.

Fungerende fylkesrådsleder Halvard Ingebrigtsen fikk beskjed om partifellens bortgang på morgenen 1. april.

Ragnar Kristoffersen var fylkesordfører for Akershus fylkeskommune mellom 1992 og 2003 - Klikk for stort bildeRagnar Kristoffersen var fylkesordfører for Akershus fylkeskommune mellom 1992 og 2003, og satt før det som fylkesvaraordfører i fire år. Viken fylkeskommune.  - Det er med sorg vi har mottatt budskapet om at Ragnar Kristoffersen er gått bort etter kort tids sykeleie. Ragnar var en god partikamerat til det siste. Han ble folkevalgt for første gang i 1975 og ved høstens valg stod han på lista til Lørenskog Arbeiderparti. På de 40 åra satte Ragnar store spor.

- Han var en av de store pådriverne for byggingen av Ahus. Han var en overbevist sosialdemokrat og sto på også i høst for å vinne valget i Lørenskog og Viken. Vi vil takke Ragnar for hans handlekraft og hans utrettelige kamp for solidaritet og rettferdighet. I dag går tankene til Ragnars familie og venner, sier Ingebrigtsen.

Til toppen