Søknadsfristen til «Den store lærerjakten» går snart ut!

Kampanjen «Den store lærerjakten» nærmer seg slutten, men du har fortsatt mulighet til å søke lærer-stillinger i Vikens videregående skoler frem til 29. mars.Klikk for stort bilde"Den store lærerjakten" 

Vi kan tilby alt fra faste stillinger, vikariater og lærlingplasser. 

Viken fylkeskommune er landets største skoleeier innenfor videregående opplæring med 58 skoler og nærmere 42.000 elever, hvor omtrent 8.500 lærere skal undervise.   

Nå ønsker vi deg som er engasjert og som vil være med å utvikle landets beste videregående skoler for Viken-elevene.     

– Viken fylkeskommune ønsker å vise vei med en fremtidsrettet videregående skole, hvor engasjerte lærere vil være en viktig del av utviklingen, sier Solveig Helene Olsen, fylkesdirektør for utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune.   

– Som landets største skoleeier, ønsker vi oss motiverte og gode lærere. Vi er opptatt av mangfold, og en stadig faglig utvikling av Viken-skolene. Med over 400 ledige stillinger kan vi tilby en stor variasjon av muligheter, sier Siv Henriette Jacobsen, fylkesråd for utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune.   

Viken fylkeskommune tilbyr: 

  • sterke fagmiljøer 

  •  et stort mangfold av undervisningsfag 

  •  et kontinuerlig fokus på introduksjon, veiledning og kompetanseutvikling av lærerne våre 

Rekrutteringsprosessen i dagens koronasituasjon  

– Å gjennomføre intervjuprosesser knyttet til «Den store lærerjakten» i Viken har gitt oss uforutsette utfordringer som følge av koronasituasjonen. Viken fylkeskommune vil selvsagt også her ta del i den nasjonale dugnaden for å hindre smittespredning og tilpasse slik at intervjuer kan gjennomføres digitalt. Vi vil også støtte de videregående skolene med råd i forhold til en god og helsemessig forsvarlig gjennomføring, sier Anne Marit Wolan Jacobsen, seniorrådgiver HR-organisasjonsstøtte.  

Søknadsfristen er 29. mars, og du kan søke stillingene her.  

Til toppen