Viken tar kaka

Bakere i østlandsområdet må ha hatt sin fulle hyre de siste dagene: Bestillingen lød på kake til 11.000 ansatte i Viken. Tirsdag var det duket for servering på de aller fleste lokasjoner. 

Collage med bilder fra kakespising fra Virksomhetene i Viken - Klikk for stort bilde Collage: Marte Berger Beck  

I og for seg et logistisk mareritt, dette: Hvordan sørge for at 11000 mennesker får lik kake til tilnærmet samme tid? Løsningen ligger i desentralisering og god planlegging. 

Dermed kunne de aller fleste sette tennene i marsipanbløtkakene med Viken-dekor (i tråd med grafisk profil, selvfølgelig.) 

Klikk for stort bilde – Det er jo absolutt verdt å feire den innsatsen som vi alle på en eller måte har bidratt med for at Viken fylkeskommune skulle kunne se dagens lys ved nyttår, sier avdelingsdirektør for kommunikasjon og politisk støtte, Tone Stenbek og legger til: 

– Å samles over et stykke Viken-kake er forresten også gi en gylden mulighet til å koble med nye kolleger i hyggelige omgivelser. 

Klikk for stort bilde Også ved Drammen videregående skole, med sine 200 ansatte og 1000 elever, ble det servert kake:
 

–Dette er en god oppstart til å bygge en felles kultur. Vi er nå del av en ny og større organisasjon, og vi må ha et blikk som går utenfor skolen vår. Men, det vi jobber mest konkret med er at alle skal beherske og være trygge på verktøyene slik at vi blir en del av det store fellesskapet, sier rektor Kristine Novak.

Lærere og rektor spiser Viken-kake - Klikk for stort bildeLærerne Ingrid Lund og Hege Elisabeth Snoghøj sammen med rektor Kristine Novak Carsten Øhrn, Viken fylkeskommune   

Til toppen