Aktuelt

Enige om avtale som skal gi bedre reisetilbud

    De tre kollektivselskapene i Viken fylkeskommune og Jernbanedirektoratet har nå fremforhandlet en avtale som skal sørge for et mer sømløst reisetilbud i fremtiden.

Disse destinasjonsselskapene får støtte

Tre destinasjonsselskaper i Hallingdal får støtte til vintersesongen.    

Gjenopptar arbeidet med ny gang- og sykkelvei langs Gjerdrumsvegen

Mandag 8. mars starter vi arbeidet med gang- og sykkelveiprosjektet langs fylkesvei 1542 Gjerdrumsvegen igjen. Siden raset i Ask har Gjerdrumsvegen vært omkjøringsvei, og arbeidet med gang- og sykkelveien har vært innstilt.

Rapper fra Moss til internasjonal finale

Rapperen ADIZ (Adrian Bjørge-Nilsen) fra Moss vant årets Imagine Norway og sikret seg plass i den internasjonale finalen i Brussel i september.

Unge og korona: Langsiktig sårbarhet og ledighet

130 representanter fra utdanningsinstitusjoner, næringsliv, NAV og Viken fylkeskommune meldte seg på da Kompetanseforum Østfold inviterte til frokostmøte om korona og den økende ledigheten blant unge. Nå rigges det til nytt frokostmøte.  

Inspirert til videre skolemat-satsing 

Et gratis skolemåltid kan gi positive ringvirkninger, og styrker både helse, læring og trivsel for Viken-elevene. Det tar fylkesrådsleder Tonje Brenna med seg etter møte med flere av landets fremste skolemat-forskere.     

Kjemper om å bli de beste ungdomsbedriftene

I mars går landets største fylkesmesterskap for ungdomsbedrifter av stabelen – ja, det er selvfølgelig i Viken. Over 300 ungdomsbedrifter skal i ilden.       

Velkommen til digitalt frokostmøte om skolemåltid 3. mars kl. 08.30-09.30

I disse dager begynner flere skoler i Viken å tilby et gratis skolemåltid. Fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap) og Siv Henriette Jacobsen (Ap), fylkesråd for utdanning og kompetanse, inviterer derfor til frokostmøte. Lær om skolemåltidprosjektet i Viken og lytt til tre av Norges fremste skolematforskere som byr på informasjon om den nyeste forskningen på feltet.

Felles handlingsprogram for økt fysisk aktivitet for alle

Handlingsprogrammet, Aktiv i Viken 2021-2022, som nå er vedtatt i fylkestinget, skal gjøre det lettere for alle i Viken å være fysisk aktive hele livet.

– Det er veldig gøy å være i finalen!

Tobias og Daniel fra tredje trinn på Skedsmo videregående skole er i den internasjonale finalen i Hubro Championship. De har blant de beste resultatene fra alle kvalifiseringsrundene, og har høyest egenkapital i sitt «selskap», etter å ha konkurrert mot lag fra 24 land i hele verden.  

Til toppen