Aktuelt

ELEKTRISK HJULLASTER PÅ LÅN

Det er stor satsing på fossilfrie maskiner og køyretøy i Viken, Vestfold-Telemark og Oslo.  Det kjem stadig nye køyretøy og anleggsmaskiner på marknaden som anten går på elektrisitet, hydrogen eller biogass. 

Prosjektet «Test av fossilfrie maskiner og kjøretøy» i Viken fylkeskommune skal vera til hjelp for ulike aktørar for utprøving og testing av fossilfrie maskiner og køyretøy, og låner ut maskiner gratis for utprøving.

Ål vidaregåande skole har saman med Ål kommune fått låne ein Volvo elektrisk hjullaster av fylkeskommunen.  Vi er i gang med testing og trening på Oppsjø.  

Takk til Bjella & Medgard AS for lån av øvingsfelt.

Meir informasjon om ordninga her

SKOLEHELSETJENESTEN

Birgitte Skare er ny sykepleier i skolehelsetjenesten ved Ål vgs. Hun skal ha fast kontortid på TORSDAGER fra 8:00 - 12:00.  Stikk innom kontoret hennes om du vil gjøre en avtale, eller ta kontakt på telefon: 992 87 853.

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

AKTIVITETSKAMPANJE

Elevar og tilsette ved Ål vidaregåande skole blir inviterte til å vera med på Norges største aktivitetskampanje/sykle til jobben-kampanje.

Smittevernreglar frå 12.04.21

Ny smittevernrettleiar for vidaregåande skole frå 12.04.21. Du finn meir informasjon her

RØRE-midlar frå hausten 2021

Ål vgs får frå hausten -21 midlar til å jobbe med folkehelsearbeid.  Sjå meir informasjon på Viken.no

79 LEDIGE LÆREPLASSAR I VIKEN FYLKESKOMMUNE

Det er ledige læreplassar innan m.a. barne- og ungdomsarbeiderfaget, helsearbeiderfaget og IKT-servicefaget. 

Ungdataundersøkelsen 2021

Ungdataundersøkelsen 2021 gjennomføres i perioden 08.-26.03.21. 

Viderefører toppidrett og yrkesfag på Ål vidaregåande skole  

– Vi vil videreføre satsingen på å gi elever mulighet til å kombinere yrkesfag og toppidrett på Ål vidaregåande skole, sier Siv Henriette Jacobsen (Ap), fylkesråd for utdanning og kompetanse i Viken fylkeskommune.

BYGGEPROSJEKT/ELEVARBEID SKULEÅRET 2021/22

Ål vgs treng større byggeoppdrag til vg2-klasse for skuleåret 2021-22.  Vi tek også på oss mindre byggeoppdrag for vg1-elevane våre.

EKSAMEN VÅR -21

Regjeringen avlyser skriftlig eksamen, men gjennomfører muntlig eksamen for avgangselevene.

Til toppen