Aktuelt

Høstens vakreste eventyr! 🍂🍁

Årets friluftslivdag startet med litt regn som utover dagen gikk over til strålende sol. Start og mål var ved utfartsparkeringen på Dikemark.    

Verdensdagen for psykisk helse

Elevrådet ved Asker vgs markerer verdensdagen for psykisk helse med en hel uke med fokus på psykisk helse i uke 39.   

Ekskursjon i geofag 2

Elevene har vært på besøk hos Isachsen Pukk AS sitt grustak i Mjøndalen.  

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Skolevalg

Etter valgtorg og valgdebatt tirsdag 24. august ble skolevalget avholdt digitalt 6. september. Se valgresultatet for Asker vgs.  

Vellykket digitalt elevrådsseminar

Alle elevrådsrepresentantene på Asker vgs var torsdag 2. september invitert til elevrådsseminar.   

Fysikkelever på Tusenfryd

Lørdag 28. august fikk elevene i Fysikk 1 oppleve hvordan fysikkens lover arter seg i praksis  på Tusenfryd.  

Skole-hjem-samarbeid

Invitasjon til digitale foreldremøter på Vg1 og Vg2.      

Første skoledag

Onsdag 18. august var første skoledag på Asker videregående skole. I skolegården stod det 240 spente Vg1-elever. Faddere i gule t-skjorter møtte de nye elevene. Kl. 9 gikk alle til gymsalen hvor det først var tale av rektor Cathrine og elevrådsleder Samantha. Elevene Ingrid og Mikkel sang og spilte "Firefly" og revysjefene Stina og Martine fortalte om Askerrevyen og oppfordret elevene til å delta. Til slutt var det klasseopprop og dermed var skoleåret i gang!  

Nyhetsbrev skolestart

Velkommen som elev på Asker vgs! Vi er glade for at du har valgt oss og vil legge til rette slik at du kan trives på skolen og bruke mulighetene dine til å lære og utvikle deg. Vår visjon er: «Sammen skaper vi kompetanse for framtiden» og med verdiene «miljø», «mestring» og «muligheter» jobber vi med å gi deg de beste forutsetningene for å trives med læring i dag og i framtiden.  

Til toppen