Aktuelt

Regionsmestere i volleyball!

Torsdag 18.november dro vi med ett guttelag og ett mixlag til Hadeland VGS for å delta i regionsmesterskap i volleyball. Med gode resultater ville vi kunne kvalifisere oss til NM for videregående skoler i januar.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Flamenco med spansk III

   Bailamos med spansk III

Halloweenkonkurranse

Utrolig morsomme bidrag, og juryen har valgt.  Vinnerne får godteri som premie - elevrådet deler ut! I Vg3  var det vanskelig å finne en vinner og juryen var ikke enstemmig men vinneren ble: 3STC!

Vi ønsker ungdomsskoleelever velkommen til praksisdager på Asker!

  Vi inviterer 10. klassinger til praksisdager her på Asker videregående skole 8.- 11.november.  Du vil i løpet av praksisdagene få prøve deg på aktiviteter i programområdene realfag og språk, samfunnsfag og økonomi.  Du får god informasjon og mulighet til å spørre lærere og elever om det du lurer på. Påmelding til praksisdagene gjøres på ungdomsskolen din.  Vi starter kl. 0900 og er ferdig kl. 15.00. Vi gleder oss til å se deg!

Elevrådet markerer rosesløyfe-aksjonen

  I dag stilte elevene i rosa antrekk som en bevisstgjøring rundt kreftsaken.  Rosa sløyfe aksjonen | Fotograf: Cathrine Zandjani  

Elevundersøkelsen og undervisningsvurderingen 2021

Si din mening om læring og trivsel i skolen!

A Proper British Tea Party

Hva vet du egentlig om «proper British tea etiquette»? Klasse 1STD og 1STE vet mye om dette etter å ha hatt teselskap en hel fagdag i engelskfaget.  

Møter for foresatte

Møter for foresatte i Vg1 og Vg2 - se info her. Tema for møtene: klassemiljø, skolemiljø og orientering om fagvalg. 

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Til toppen