Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Idrettsfag på Asker videregående skole

Historien til idrettsfagstilbudet ved Asker videregående skole

Sommerhilsen i årets siste nyhetsbrev

​ Rektor ønsker elever, foresatte og ansatte god sommer!       

Tur til Fjærland med Geofag 1 og 2

Ekskursjonen var et samarbeid med Norsk Bremuseum og Asker videregående skoles geofagslærere Bent Alkan og Fredrik A. Ravik.

Sommerlige bok-tips fra biblioteket

Det er like før skoleslutt, og vi oppfordrer alle til å låne med seg litt  lesestoff før sommeren melder seg. Vår bibliotekar Joanna har i den forbindelse satt sammen noen tips bestående av både nyere og eldre litteratur - så vel som noen skjønne ord om hvorfor du bør lese i sommer!  

Vi heiser regnbueflagget

Det er juni og Pride-måned. Regnbueflagget svaier da også stolt over skolegården på Asker videregående, en skole hvor alle skal føle seg velkommen uansett kjønn, legning eller bakgrunn. Inne i skolen kan elever og lærere låne bøker fra bibliotekets bokutstilling med LGBTQ+-tematikk. Happy Pride!   

Tilbake til vanlige fraværsregler fra høsten

Regjeringen gjeninnfører de vanlige fraværsreglene i videregående skole og på ungdomsskole fra høsten 2022.

Vil du på festival i sommer? Last ned Bizzy-appen for rabatterte billetter! 

Eventappen Bizzy har rabatter på festivaler i hele Viken for deg mellom 18 og 21 år!    

Friluftsliv i fantastisk vinternatur på Finse

Programfag friluftsliv dro på vintertur til Finse den 4.-7. april. Første natt lå de inne på Finsehytta, men de resterende nettene måtte de skape sitt eget ly - et egenprodusert snøhotell . Nyt bildene fra årets vakreste tur.   

Jødisk museum foreleste om flukt

Mats Tangestuen fra Jødisk museum besøkte historietimen til 3ida for å snakke om flukt. Parallellene til dagens situasjon i Ukraina var flere, men dessverre ikke de eneste. I løpet av økten drøftet han flere kriger og etablerte et tydelig mønster hvor ordene trygghetssøken og fremmedfrykt skilte seg ut som nøkkelord.   

Til toppen