Asker vgs - regionsmestere i skolevolleyball-turnering

Elevene fra Asker vgs gjorde det skarpt under skolemesterskapet i volleyball. Sammen ble de regionsmestere og går nå videre til den nasjonale finalen.   

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Elevråds-komitéer sprer liv og vaffelrøre!

I løpet av en snau uke har ulike komitéer fra elevrådet levert hele tre arrangementer. Sammen har de spredt liv og røre på skolen, men også bidratt til å vekke samfunnsengasjement. 

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Tid for elevsamtaler

Mellom høstferie og juleferie inviterer kontaktlærer til elevsamtale med foresatte for elever under 18. Mellom vinterferie og påske avvikler vi elevsamtaler med kontaktlærer. Elevsamtalen skal fremme læring og utvikling. Les her om hvordan vi gjennomfører elevsamtalene på vår skole.        

Rosa sløyfe-aksjon med solid markering på Asker vgs

Rosa sløyfe-aksjonen for kampen mot brystkreft ble behørig markert på Asker vgs mandag. Elever og ansatte i rosa klær var over alt, og det rådet enighet om at dette er en sak det trengs mer forskning og økt bevissthet rundt.   

Vi ønsker ungdomsskoleelever velkommen til praksisdag på Asker!

    Vi inviterer 10. klassinger til praksisdager her på Asker videregående skole 2..november.  Du vil i løpet av praksisdagene få prøve deg på aktiviteter i programområdene realfag og språk, samfunnsfag og økonomi.  Du får god informasjon og mulighet til å spørre lærere og elever om det du lurer på. Påmelding til praksisdagene gjøres på ungdomsskolen din.    Vi starter kl. 0900 og er ferdig kl. 15.00. Vi gleder oss til å se deg!

Psykisk helse

Skolen markerte verdensdagen for psykiske helse med en to ukers kampanje kalt #løftblikket.         

Den årlige elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen gir elevene mulighet til å si hva de mener om læring og trivsel på skolen.

Til toppen