«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Drømmer du om å fly ut fra Holmenkollen?

Onsdag 15.mars hadde idrettsfagelevene fagdag i Idrett og samfunn i Holmenkollen. Det ble en fin omvisning i strålende solskinnsvære hvor elevene fikk ny kunnskap om idrett og anlegg.   

Spør først! Et program om kjønn, seksualitet og samtykke

Denne vinteren har Asker vgs vært med på en pilot på "Spør først"-programmet som er utviklet av helsestasjon for kjønn og seksualitet i Oslo. I den forbindelse fikk Vg1 oppfølging av VIP-prosjektet (Veivalg I Psykisk helse).

ASKER VIDEREGÅENDE VIDERE TIL NM I UNGDOMSBEDRIFT

Fylkesmessen i Lillestrøm samlet 170 ungdomsbedrifter fra hele Viken. Alle våre ungdomsbedrifter gjorde det sterkt, men én av dem vant  fylkesmesterskapet.

Krafttak Mot Kreft

Asker vgs elevene går som bøssebærere i mars. Det er russestyret som arrangerer Krafttak mot Kreft-aksjonen. Årets tema kan du lese om her:  Krafttak mot kreft - Støtt kreftforskning (kreftforeningen.no) Vil du støtte innsamlingsaksjonen? Vipps til 431001 eller klikk på lenken under:  https://digitalinnsamling.kreftforeningen.no/team/asker-vgs-mot-kreft Elevene som vil melde seg som bøssebærere kan melde seg på via sms til 2277: BØSSE+431001+fullt navn  

Jakten på babyduene ga resultater!

 Askerrevyen var en suksess! 

Vi feiret samisk nasjonaldag!

                  Mandag 6. februar er samenes nasjonaldag. Sosiale dager komitéen markerte dette med servering av den samiske retten Bidos i kantina, mens biblioteket hadde bokutstilling og visning av filmen Kautokeino-opprøret.  Visste du forresten at det går en veldig bra ungdomsserie om kulturmøtet mellom unge samer og ungdom fra majoritetskulturen på NRK om dagen? Den heter "Vi lover et helvete".    

Tilbud om gratis hjernehinnebetennelse vaksine

Alle våre vg1 elever kan få vaksine på vaksinasjonsklinikken, Lennsmannslia 4 i Asker, mandag 06. februar kl.15:30 - 19:00.

Erasmus+ besøk - vi har hatt en fantastisk uke sammen med våre tyske gjester!

Gjennom Erasmus+ prosjektet samarbeider vg1-elever fra Asker vgs med elever fra Hamburg om et bærekraftprosjekt som skal sammenligne naturfaglige områder i Norge og Tyskland. Nå har vi nylig hatt besøk, og det ble en minneverdig uke med mange fine bilder å dele. 

Nyhetsbrev i januar

Her kommer en oppdatering om skolens aktiviteter i januar. Les skoleårets sjette nyhetsbrev.

Til toppen