Aktuelt

Første skoledag

Onsdag 18. august var første skoledag på Asker videregående skole. I skolegården stod det 240 spente Vg1-elever. Faddere i gule t-skjorter møtte de nye elevene. Kl. 9 gikk alle til gymsalen hvor det først var tale av rektor Cathrine og elevrådsleder Samantha. Elevene Ingrid og Mikkel sang og spilte "Firefly" og revysjefene Stina og Martine fortalte om Askerrevyen og oppfordret elevene til å delta. Til slutt var det klasseopprop og dermed var skoleåret i gang!  

Nyhetsbrev skolestart

Velkommen som elev på Asker vgs! Vi er glade for at du har valgt oss og vil legge til rette slik at du kan trives på skolen og bruke mulighetene dine til å lære og utvikle deg. Vår visjon er: «Sammen skaper vi kompetanse for framtiden» og med verdiene «miljø», «mestring» og «muligheter» jobber vi med å gi deg de beste forutsetningene for å trives med læring i dag og i framtiden.  

Hilsen til elevene

Rektor Cathrine og elevrådsleder Samantha ønsker velkommen til et nytt skoleår!       

Velkommen til skolestart

Onsdag 18. august starter et nytt skoleår. Her finner du nyttig informasjon du trenger til skolestart.

Agurksafari på Vettre

Mandag 7. juni dro 14 biologi 2-elever til Solbergs agurkgartneri på Vettre som er en av Norges største produsenter av agurk.  

Earth Observation Project på Asker videregående skole

Askerelevers forskning på smelting av isbreen Twaites i Antarktis har gjort inntrykk på engelske forskere. Den gigantiske isbreen er omtrent 21 km x 7 km, den dekker et areal tilsvarende avstanden fra Asker til Oslo. Twaites isbreen smelter med en alarmerende gjennomsnittsfart på ca. 36 m/dag!          

Uteskole med geometri

Elevene i R1 hadde uteskole i finværet. Det var ingen lærebok eller datamaskin å se, men alle gikk med mobilen i hånda og blikket festet på bakken?      

På besøk i Asker rådhus

I dag fikk elevene i faget Politikk og menneskerettigheter en dobbeltime om lokaldemokrati i rådhuset.  

Nyhetsbrev i mai og juni

Les vårt åttende nyhetsbrev til foresatte ved Asker videregående skole.  

Informasjon om jevnlig massetesting på skolen

Skolen vil fra nå av tilby selvtesting av avgangselever for koronavirus hver uke fram til sommeren. Målet med testingen er at elever skal kunne være mest mulig til stede på skolen. Hvis vi tester mange, kan vi oppdage smitte tidlig og kan sette inn tiltak for å stanse et større utbrudd av covid-19 (koronavirus).  

Til toppen