Aktuelt

Tid for elevsamtaler

Mellom vinterferie og påske avvikler vi elevsamtaler med kontaktlærer. Elevsamtalen skal fremme læring og utvikling.       

Inspirasjonsformiddag og Valentine

Torsdag 11. februar ble en travel dag for avgangselevene med flere foredrag og universitetsturne. I tillegg var det konkurranse for alle klassene om å pynte det fineste klasserommet til Valentine. 💖  

Karriereveiledning i februar

De to første ukene i februar setter vi fokus på karriereveiledning for Vg2 og Vg3. Avgangselevene skal delta digitalt på Universitetsturneen 11. februar og Vg2 deltar på Utdanningsmessen 18. februar.  

Korona på Asker vgs

Vi har ett smittetilfelle hos en ansatt ved Asker vgs. Rutinen ved smittetilfeller er at direkte berørte lærere, ansatte og elever og evt elevenes foresatte får direkte beskjed på sms. Elever og ansatte kan også få supplerende informasjon på teams. Elever og ansatte som ikke er vurdert til nærkontakter får kun en generell melding på teams.  

Skal du søke skoleplass?

Vi ønsker 10-klassinger og foresatte velkommen til å se hva Asker vgs har å by på. Her er det smakebiter på hvordan «Askereleven» har det på videregående skole, både faglig og sosialt. Velkommen!  

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Ny Teknolab på skolen

Asker videregående har fått arenamidler av Sparebankstiftelsen DNB til å etablere en arena som skulle bidra til økt tilhørighet. Søknaden ble skrevet av skolebiblioteket, som har jobbet aktivt med å bygge opp et sosialt og pedagogisk spilltilbud ved skolen.  

Tid for fagvalg

Elevene i Vg1 og Vg2 begynner nå prosessen med å velge fag for neste skoleår. Se elevenes videopresentasjoner av programfagene.        

Adventsstemning... 🌟

Korona, heldagsprøver og desembermørke til tross, adventsstemningen kommer når skolen er pyntet og elevene møtes av julemusikk, gløgg og pepperkaker på morgenen.       

Askerstafetten 2020

Elevene i Breddeidrett 1,2 og 3 gjennomførte onsdag 2. desember Askerstafetten for første gang.  

Til toppen