Elevråds-komitéer sprer liv og vaffelrøre!

Tre bilder, tre events. Vaffelsalg, kostymekonkurranse, og push-up-konkurranse - Klikk for stort bildeDet er liv og død og vaffelrøre på skolen om dagen Anders Grønning

I løpet av en snau uke har ulike komitéer fra elevrådet levert hele tre arrangementer. Sammen har de spredt liv og røre på skolen, men også bidratt til å vekke samfunnsengasjement. 

Det startet mandag for en uke siden da mediekomitéen arrangerte kostymekonkurranse med catwalk i forbindelse med halloween. Her ble det satt opp bord i midten av den lange kantina hvor elever og lærere kunne vise frem kreative kostymer. Etter noen heftige runder med hodeløs rytter, skjelett og mye annet bra, gikk seieren til gangster-duoen Kristoffer Hirt og Sondre Steidel fra 1STA med temaet "Likpose". Hvis du vil vite hva som skjedde med offeret, så kan de som tør sjekke ut videoen mediekomitéen la ut på skolens Tiktok-bruker Askervgstok


Askervgstok er skolens offisielle Tiktok-konto og administreres av biblioteket i samarbeid med mediekomitéen. Her vil du også finne videoen av det neste arrangementet: push-up konkurransen mellom elever og lærere! Fredag var det nemlig elevrådet sin tur til å fylle kantina med liv, og denne gangen var det også koblet på en god sak. Rektor forpliktet seg nemlig til å donere en krone per push-up til skolens Etiopia-prosjekt, og slik ble også Etiopia-komitéen koblet på. Til slutt ble det levert over 5000 push-ups, og tross iherdig innsats fra elevene ble det lærerne som støtet gulvet fra seg flest ganger. Grå november-mandager kan være litt tunge å komme i gang med, men ikke for sosiale dager-komitéen! De som var på plass i aulaen før lunsj ble nemlig møtt med den søte lukten av nystekte vafler. Her ble det solgt unna på rekordtid for den enda søtere prisen av 10 kr per vaffel. Dette var en markering av "Blå dag" og kampen mot testikkelkreft, som da også pengene gikk til. 

 

Elever står og selger vafler - Klikk for stort bildeJa, takk sosiale dager - vi tar gjerne mer av dette! (Og husk rømme) Sissel EspelandDet er spennende å jobbe på Asker vgs, og utrolig hyggelig å jobbe med så engasjerte elever. 

Til toppen