Enestående premiere for årets Asker-revy

Etter et år uten revy ventet mange på et comeback. Pandemien sørget for at det måtte gjøres under prøvende forhold. Heldigvis viser det seg at elevene på revygruppa presterer under press. Nå som de første anmeldelsene tikker inn er det terningkast seks på menyen. 


Cathrine K. Zandjani   

 

Det har vært en vanskelig tid for skolerevyer de siste årene. Pandemien har effektivt satt en begrensinger på både besøk og sammenkomster, og man ville lett ha tilgitt årets revygruppe for å la dette prege oppsetningen sin. Utrolig nok har de likevel med "Heia de som taper" sikret seg den første sekseren på noen år, og vi som står på sidelinja må bare klappe. Ikke er dette bare håndverk og scenekunst av høy kvalitet, men det er et testament på hva man kan få til med godt samarbeid og hardt arbeid. 

Årets revy heter altså "Heia de som taper". Den tar for seg mennesker og dyr (og planeter) som har gått litt på trynet den siste tiden. Dette ligger det mye humoristisk potensiale i, og gjennom 19 sketsjer leverer revyen akkurat det. 

 

Cathrine K. Zandjani   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Humoren kombineres også med godt skuespill og lydbilde fra dyktige musikere. Før vi gir ordet til de profesjonelle anmelderne, vil vi fra biblioteket dele skolens bilder av høydepunkter fra revyen. Som man nok kan ane, er det mange detaljer som skal på plass for at de som står på scenen kan skinne, og vi vil derfor også gi litt kred til kostymegruppa, snekkergruppa, scenegruppa, og alle andre som har vært involvert i å skape denne oppsetningen - som vi alle er utrolig stolte av! 

Asker-revyen går frem til tirsdag 15.02, med en mulighet for ekstra forestilling på onsdag. Følg med på revyens Facebook-side for mer info og billetter!

Lenke til Budstikkas anmeldelse

Revyens Facebook-side
 

Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Til toppen