Erasmus+ besøk - vi har hatt en fantastisk uke sammen med våre tyske gjester!

Elever fra den tyske og den norske skolen sitter rundt et bord og smiler til kamera.  - Klikk for stort bildeElevene fra de to skolene jobbet godt sammen i uka som gikk, og syntes samarbeidet var spennende. Anne Karine Knutsen.

Gjennom Erasmus+ prosjektet samarbeider vg1-elever fra Asker vgs med elever fra Hamburg om et bærekraftprosjekt som skal sammenligne naturfaglige områder i Norge og Tyskland. Nå har vi nylig hatt besøk, og det ble en minneverdig uke med mange fine bilder å dele. 

I uke 2 har vi her ved Asker vgs hatt besøk fra vår samarbeidsskole i Hamburg. 21 elever og 3 lærere fra Marion Dönhof Gymnasium i Hamburg/Blankenese har vært på besøk. 15 av våre vg1 elever har vært med på prosjektet og sammen har de har startet opp et bærekraftprosjekt som skal se på endringer og forskjeller mellom Norge og Tyskland innen ulike naturfaglige områder. De skal jobbe videre med dette når våre elever drar ned til Hamburg rett etter vinterferien. I løpet av uken har elevene også fått oppleve friluftsliv og vært med på tyskundervisning i våre klasser slik at flere av våre elever fikk praktisere tysk. Disse utvekslingene er lærerike, morsomme og skaper minner og kanskje også vennskap for livet. 

Tusen takk for besøket - vi gleder oss til gjenbesøk i Hamburg. 

I uke 3 får vi besøk fra elever og lærere fra Alicante i Spania og gleder oss til å ta imot dem

Senere i januar kommer elever og lærere fra Frankrike

Vi har mange Erasmus-opplevelser å se fram til denne terminen!

Til toppen