Gjenvalg av elevrådsleder

Samantha i 2STD er klar for elevrådslederjobben i enda et skoleår! 

Klikk for stort bildeGjenvalgt elevrådsleder Samantha Fife Asker vgs  

Klikk for stort bilde      

Samantha Fife har vært en aktiv elevrådsleder siden hun ble valgt i mars i 2020. Det har vært en utfordrende periode med færre muligheter til å arrangere alle de aktivitetene som elevrådet vanligvis gjør, men Samantha og de andre i elevrådet har allikevel klart å få til mye! 

Torsdag 18. mars ble Samantha gjenvalgt som elevrådsleder for neste skoleår. Hun la vekt på disse tingene i sin valgtale:

"Grunnen til at jeg stilte til valg igjen var fordi jeg synes det var utrolig lærerikt og ikke minst spennende å se hva elevene og elevrådet kan få til!

Dette skoleåret har ført til at vi har måttet tenke annerledes og gjøre ting på andre måter enn før og jeg mener at elevrådet har fått til utrolig mye bra. Vi har vært veldig aktive på sosiale medier, Etiopia-komiteen har fått ny rekord i innsamlingsaksjonen  sin, vi har fått til flere sosiale happenings og ikke minst fått nye skolegensere - noe som ikke har vært gjort på mange år. Dette beviser at elevrådet har vært utrolig engasjerte og derfor ønsker jeg å videreføre det engasjementet til neste skoleår!

I tillegg så ønsker jeg at elevrådet skal få til enda flere sosiale happenings og fortsette å bearbeide det parkeringssystemet som vi nå har satt i gang. 

Jeg gleder meg til det kommende skoleåret og det blir spennende å se hva mer elevrådet får til!"

Til toppen