Rektors sommerhilsen

Skoleåret 2020-21 er straks historie og jeg vil takke alle for å ha holdt ut et skoleår preget av koronakrisen og stadig nye restriksjoner.

Klikk for stort bilde 

Program for siste skoledag

Kl 09.00: Kontaktlærer møter sine elever i klasserommet. Det er anledning til å ha en frokost sammen og gjøre noe hyggelig og sosialt.

Kl 09.15: Rektors tale foregår som teams-arrangement live fra kl 09.15, men kan avspilles når man ønsker det. Se talen her: Rektors tale

Kl 09.30: Elevrådsleders hilsen til elevene

Kl 09.35 Vi hører på Asker Anthem på YouTube Asker Anthem - YouTube

«Sammen skaper vi kompetanse for fremtiden» er skolens visjon og vi skaper kompetanse gjennom å fokusere på miljø, mestring og muligheter. Visjonen og verdiene våre har vært levende i skolehverdagen også dette spesielle skoleåret.  

Muligheter

I år har det vært mange begrensninger i mulighetene. Mange har syntes det har vært tungt å henge med i fag og derfor har vi satt i gang mange tiltak for å hjelpe med å tette faglige hull. En takk til alle som har benyttet disse mulighetene og deltatt på mattemandag eller ekstra undervisnings- og vurderingsmuligheter.  

Mestring 

Alle elever skal oppleve mestring på sitt nivå. I år har vi lært å omstille oss når vi har gått fra det ene til det andre tiltaksnivået på kort tid. Lærere og elevtjeneste har sørget for at elevene har fått mestringsopplevelser både i det fysiske og det digitale klasserommet og vi har lært oss å samhandle digitalt. Dette er en kompetanse som kommer godt med også senere i livet.  

Miljø

På Asker vgs er det høy trivsel og et godt miljø. Det har det vært i år også selv om korona har gjort det vanskeligere, særlig for dere som er nye i Vg1. Takk til alle som har bidratt til å skape et godt skolemiljø, enten det har vært å hjelpe makkere som har vært på hjemmeskole, hilse på en medelev i gangen eller ta vare på samholdet i klassen i alle friminuttene dere har vært henvist til å spise matpakka i klasserommet.  

Alle vi som jobber ved Asker vgs ønsker god sommerferie og gleder oss til vi sees til høsten, forhåpentligvis på grønt nivå. 

 
Med vennlig hilsen
fra rektor Cathrine Kittilsen Zandjani og alle vi som jobber på Asker vgs. 

Her finner du skoleruta for neste skoleår:
Skolerute for tidligere Akershus - Asker videregående skole (viken.no)

Til toppen