Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

«Mamma, jeg klarer ikke mer»

Nicholas fikset ikke skolen, han havnet i «feil» miljø, men innså etter hvert at det ikke var slik han ville ha det. Derfor kontaktet han Forsvaret.

Ungt entreprenørskap – fylkesmesterskap

I faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 har vi syv ungdomsbedrifter og onsdag 15. mars deltok alle i fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Bærekraft

Elevene på Vg1 studieforberedende har nå et toukers tverrfaglig prosjekt gående, der temaet er bærekraft. «Er det mulig å shoppe uten å ha dårlig samvittighet?»

Det man er glad i, passer man på!

Marinbiolog Pia Ve Dahlen sto for en kick-off forelesning om «Det forunderlige havet» for elever på Vg1 studieforberedende i dag. De skal ha et bærekraftprosjekt denne og neste uke.

Nysgjerrige elever

Biologiklassen til Christin Rensmoen driver i dag og undersøker grisens anatomi.

Mobberen og offeret

Om du treffer en som ville fått stryk i medmenneskelighet og empati, kan det få livstruende følger... Det har vi fått høre om i dag, da vi har hatt besøk av Eddy Lyshaug og Kathrine Neegaard fra #folkavdefleste.no. Den ene har vært mobber og den andre har blitt utsatt for mobbing. De to hadde ikke noe med hverandre å gjøre i yngre dager, men ønsker nå å dele sine historier i håp om å forebygge og å hjelpe andre.

"La det umulige bli mulig"

I dag er temaet mobbing, og vi har fått høre et gripende foredrag av Celine og Karianne Nergård Smitt. De fortalte om en skoletid med mye mobbing for Celines del, og hva det har medført.

En vekker...

I dag har tredjeklassene hos oss fått servert en sterk historie, der tittelen på foredraget var «raske løsninger med langsiktige konsekvenser». David, som er elev hos oss, har valgt å fortelle oss sin historie. Dette er en del av kampanjeuka ved skolen og vi håper dette traff tilhørerne!

Ekskursjon til Tsjekkia

I uke 9 var fem elever fra datateknologi og elektronikk, påbygg samt VG2 studiespesialiserende på tur til Nový Jičín i Tsjekkia for å delta på Erasmus+ prosjektet ved navn «Data Science and Internet of Things».

Til toppen