Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Biologi i praksis

Årets fantastiske biologi 2-gruppe på VG3 studiespesialisering har de siste dagene lagt ned en formidabel innsats med feltarbeid i skog på Bøensætre i Aremark. Vi hadde flaks og fikk også delta på slakt av en vær! Perfekt!  

Bilfag Roadshow

Våre TIF-elever og Vg1-elever fra EL har i hele dag hatt spennende besøk av Bilfag Roadshow. Her fikk de møte Opplæringskontoret, lærlinger og utvalgte medlemsbedrifter med kule biler og teknikere.  

Deltakelse på EYP

Forrige uke dro Odd-Martin, Emmy og Signe til Bergen for å representere Askim videregående skole i den nasjonale sesjonen til European Youth Parliament. EYP er en internasjonal organisasjon som arbeider for å inspirere og motivere unge europeere til å være tolerante, åpne og aktive medborgere.  

Drop inn - koronavaksine

Denne uken er det tilbud om drop inn for å få koronavaksine. Det gjelder i dag, onsdag 15/9 + torsdag 16/9 og fredag 17/9, i tidsrommet 08.30-15.00. Pr. nå er det ca 66% av alle16.- og 17-åringer som har tatt vaksinen. Skolen oppfordrer alle til å ta vaksinen.    

Møte for foresatte på VG2

Velkommen som elev og foresatt ved Askim videregående skole i skoleåret 2021/2022! Vi ønsker et godt og nært samarbeid med hjemmet og har gleden av å invitere foresatte i VG2 til møte mandag 20.9 . Se plan for tid og oppmøtested nedenfor.    

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Nesten likt mellom rødt og blått

Valgresultatene fra skolevalget er nå klart, og det ble tett i teten ved Askim videregående skole. FrP ble slått med 0,1% av Ap, og disse hadde hhv. 20,3 og 20,4% tilslutning. Venstre fulgte tett etter, med 19,7%, og deretter kom SV med 13,9%.  

Kunne du tenke deg å jobbe som eksamensvakt?

Vi ønsker flere eksamensvakter som kan hjelpe oss i våre eksamensperioder, som er to ganger i året – i perioden før jul og før sommeren – både til skriftlige og muntlige eksamener. I tillegg vil det gjennom skoleåret oppstå behov for prøvevakter.  

Kunnskap om smitte blant barn og unge

Mange foreldre har spørsmål om den økende smitten og konsekvensene for barn og unge. FHI har nylig oppsummert kunnskapen de har om barn og smitte. Les oppsummeringen på udir.no.  

Til toppen