Aktuelt

Koronasituasjonen

Vi viser til de nye retningslinjene mht korona, gitt 2/12-2021.  

Reisen til Julekonserten

Musikklinja presenterer årets julekonsert: "Reisen til julekonserten!"  i Askim kirke torsdag 16. desember kl. 18.00      

"Dropout"

Forfatter Annette Münch har vært ved Askim videregående og hatt en presentasjon av sin roman "Dropout". Foredraget var en kombinasjon av høytlesning fra boken, intervjuer med noen som har erfaringer med å droppe ut av skolen, musikk laget spesielt til boken og generelt snakk omkring temaet å droppe ut av skolen.  

Stor møteplass

Det var et yrende liv i Askimhallen i dag, under yrkesmessen "2021 Kompetanse". Vi har tidligere omtalt yrkesmessa her .

NM i filosofi

Askim videregående skole gjør seg igjen gjeldende i filosofikonkurranse.     

Forfatterbesøk 25/11

Romanen Dropout handler om hva som kan skje når forbanna og frustrerte «dropouts» samler seg for å ta hevn mot skolesystemet. Forfatteren, Anette Münch, kommer til Askim vgs torsdag 25. november 2021 kl 12.00-12.45 for å presentere boken - som en multimediaproduksjon.      

Yrkesmesse 2021

Lurer du på hva du skal «bli» eller jobbe med…? Da kan det hende du finner svaret på årets yrkesmesse. For tredje gang arrangerer Indre Østfold Næringsutvikling AS en regional yrkesmesse - som er i Askimhallen onsdag 24. november, fra kl. 09.00 til kl. 18.00. Messa vil ha fokus på videregående utdanning, rekruttering, kompetanseheving og omdømmebygging av yrkesfag.  "2021 Kompetanse"

Movember

Movember er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse og pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft og psykisk helse. I november oppfordres menn til å la barten gro for å inspirere til samtaler, donasjoner og reell endring. Til støtte for denne aksjonen har 3. klasse kledd seg i blått i dag 😊  

Vil du ta Vg2 i England?

Alle elever på studiespesialiserende i Viken har mulighet til å søke om å ta hele andreåret på Lincoln College i England. Du velger programfag, som du ville ha gjort i Norge, og du starter på Vg3 når du kommer hjem til «din» skole.    

Frist for å søke om stipend og lån

For å få stipend og lån fra Lånekassen for høstsemesteret 2021, må du søke innen 15. november.    

Til toppen