Aktuelt

Programfaget «Reiseliv og språk», for deg som skal gå vg1 studiespesialisering

Er du interessert i reiseliv og språk, kan dette kanskje være noe for deg.  

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Skolens tilgjengelighet sommeren 2022

Grunnet ferieavvikling, vil skolen ikke være åpen som vanlig i sommer. Ekspedisjonen og sentralbordet er tilgjengelig til og med 8. juli kl 10.00-14.00. Tilsvarende åpningstid gjelder i uke 31 (1.-5. august). Fra og med uke 32 (8. august) er det vanlig åpningstid; 08.00-15.30.  

Trenger du hjelp eller noen å snakke med?

På denne siden finner du informasjon om hjelpetjenester – dersom du skulle ha behov for akutt hjelp av noe slag, eller bare trenger noen å snakke med.  

Nok en avslutning

Det blir tomt på skolen fra neste uke, da alle nå har hatt avslutninger.  

Avslutning for yrkesfag

De yrkesfaglige utdanningsprogrammene hadde en høytidelig avslutning på sin skolegang på kvelden torsdag 16. juni.  

KLARE-prisen

På Askim videregående skole har vi 5 verdier som vi mener er viktige og som skal kjennetegne skolen, elevene og de ansatte. De 5 verdiene er K unnskap, L æringsglede, A nsvarlighet, R espekt og E ngasjement.    

Avslutning for studieforberedende

I går kveld hadde elever og lærere på 3. trinn studieforberedende, påbygg-klassene og voksenklassen en verdig markering av sin skolegang på videregående.   

Alternativt program

Nest siste dag på skolen passet det med en litt annerledes dag. VG1 og VG2 har hatt foredrag med Ombudet for barn og unge i Viken, Trygg Trafikk og Ungt Entreprenørskap.  

Oppfordring til foresatte!

Politi og kommune ønsker å nå ut til de viktigste forebyggerne vi har: FORESATTE!

Til toppen