Aktuelt

Hyggelig fredagsaktivitet

Det er ikke desember ennå, men man kan likevel kose seg med lussekatter.

Øystein "Pølsa" Pettersen inspirerte

Øystein Pettersen, kjent som tidligere profesjonell skiløper, forfatter, deltaker i "Mesternes mester" og "71º nord" – og senest som Rabagasten i "Maskorama" – var på besøk ved Askim vgs onsdag 23/11.  

«Dia de los Muertos»

To klasser på VG2 nivå II i spansk har vært på utflukt til Oslo. De har vært på Historisk museum og fikk være med på et opplegg arrangert av museet, som handlet om kultur og urbefolkning i Sør-Amerika.  

Informasjonsmøter om videregående skole til 10.trinns elever og foresatte

Det nærmer seg nå at 10.trinns elever skal søke opptak til videregående opplæring. I den anledning ønsker vi å informere om utdanningstilbudet vårt, og inviterer til møter om dette. Hos oss blir det møter 22., 24. og 29. november.

Ansatte "på skolebenken"

Denne uken har ansatte ved Askim, Mysen og Kirkeparken vgs hatt en fantastisk dag med foreleseren Mia Börjesson  – om motivasjon.

Abelkonkurransen

Abelkonkurransen er en konkurranse i matematisk problemløsing for elever i videregående skole, og første runde ved Askim vgs  er 17. november.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Har du husket å søke utstyrsstipend?

Alle elever med ungdomsrett som går på videregående skole har rett til utstyrsstipend. Dette er penger som skal bidra til å dekke utgifter til nødvendig utstyr, og stipendet skal ikke betales tilbake til Lånekassen.  

Vannkvalitet i Cartagena, Spania

Som en del av skolens Erasmus+ arbeid er fem fysikkelever og to lærere på studieforberedende i Cartagena, Spania denne uken. Cartagena er en gammel by ved Middelhavet grunnlagt i Romertiden.

Språkkafé

Denne høsten holdes det språkkafé annenhver onsdag kl. 10-11, vekselvis på Askim vgs og på Askim innbyggertorg og bibliotek.  

Til toppen