Aktuelt

13 års skolegang ferdig

Onsdag 16. juni 2021 var avslutningen på 13 års skolegang for årets VG3-elever. Dette ble høytidelig markert gruppevis i kantina, med taler fra rektor og assisterende rektor, samt flotte musikkinnslag fra 3MDA. Årets KLARE-pris på VG3 ble også delt ut (se egen sak om dette).    

Sommeravslutning for andre enn VG3

Onsdag 16. juni var det et eget opplegg for avslutninger for VG3, mens VG2 og VG1 har avslutninger hhv. torsdag 17. og fredag 18. juni.  

Velkomstuke og Sommerskole 10. til 13. august

  Askim videregående skole tilbyr Velkomstuke for elever som skal starte på vg1 og Sommerskole for elever som skal starte på vg2, vg3 eller påbygg.

Gult nivå

I Indre Østfold er vi fortsatt på gult nivå, og slik vil det være ut skoleåret ved Askim videregående skole. Det vil komme nærmere informasjon om hvordan det blir etter ferien.  

Skolens historie

Har du lyst til å vite mer om Askim videregående skole, har du alle muligheter ved å lese denne nye boken. Hans Jakobsen, som bl.a. har vært lærer ved skolen, har gitt ut boka «Askim videregående skole gjennom 122 år».  

Nye elevråds- og OD-ledere

Skolen har nå den glede av å presentere våre nye elevråds- og OD-ledere for neste skoleår, som er (fra venstre): elevrådsleder Sarah Bjerkeng, OD-leder Andrea Eikeland Kristiansen og elevrådsnestleder Ann Helen Kirkeslett. Vi ser frem til et godt samarbeid i tiden fremover!     

Leksehjelp

I morgen, torsdag 27. mai, er den nest siste torsdagen med leksehjelp dette skoleåret.  

Stryk eller ikke vurdering? Ta et fag på sommerskole

Står du i fare for å få 1 eller ikke vurdering (IV) i et fag når du avslutter skoleåret? Eller har du gått ut av videregående skole tidligere og mangler karakter i et fag? Påmeldingsfristen er ute. Det er ikke lenger mulig å melde seg på sommerskole 2021.

Praktisk naturfag og matematikk

ALTA (Alternativ Arena A) har hatt et gårdsprosjekt på «Fjellstadgården» noen timer i høst og i våres, der elevene jobber med naturfaglige temaer som bærekraft og dyrevelferd.  

Russeråd

Smittesituasjonen i Norge og Indre Østfold er ustabil, og årets russ må belage seg på en russefeiring preget av pandemi og smitteverntiltak. Vi ønsker alle avgangselevene i videregående skoler en god og trygg russetid, og ber derfor om at du tar hensyn til deg selv, dine medruss, familie og venner.    

Til toppen