Aktuelt

Visma InSchool er stengt fra 15. desember til 2. januar

Du kan ikke logge inn på Visma InSchool fra 15.12.2023 kl. 16:00 til 02.01.2024 kl. 00:00. Det gjelder deg som er elev, student, privatist, foresatt til elev under 18 år eller kontaktperson.

Julekonsert

“Klokkene kaller”, torsdag 14. desember kl. 18.00 i Askim kirke.

Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre. Ved Askim vgs gjennomføres undersøkelsen fra mandag 27. november til fredag 1. desember.

Studere i Storbritannia?

Lurer du på ting i forbindelse med studier utenlands? Da har du muligheter til å få visst litt mer onsdag 22. november.

Operasjon Dagsverk 2023

Torsdag 2. november 2023 er det Operasjon Dagsverk (OD) over hele landet. Dette er en årlig solidaritetsaksjon arrangert av, med og for ungdom.

Konsert til inntekt for OD (1. nov.)

Årets prosjekt skal støtte ungdomsorganisasjoner i Colombia, som gir ungdom alternativer til vold, kunnskap og ferdigheter til å påvirke myndighetene, og bidrar til at ungdom står sterkere rustet imot rekruttering til kriminalitet.

Digital utdanningsmesse 1. november

Onsdag 1. november kl. 09.00-15.00 er det digital utdanningsmesse, der Vg2- og Vg3-elever oppfordres til å delta.

Vern om ytringsfriheten!

Ytringsfrihet er et hett tema. Men hvor kommer det fra? Hvilke etapper har den gjort på veien fra sin begynnelse fram til i dag. Har den noen grenser? Bør den ha noen grenser?

Vamma

Imponerende anlegg!

Slik blir du bedre forberedt på krise

Tema for årets utgave av Egenberedskapsuka er ØVE. Alle innbyggere oppfordres til å øve og ta nødvendige grep for å styrke egenberedskapen.