Aktuelt

Jødiske veivisere

Mange møter rasisme og fordommer – deriblant jøder – og dette ønsker de å gjøre noe med.

Søke om annullering av eksamen 22. mai

Annullering og dispensasjon innebærer at elevene får skrevet ut gyldig vitnemål uten eksamenen som ble gjennomført mandag 22. mai, dersom de ellers oppfyller kravene til vitnemål.

Høytorp Games 2023

Vi gjentok suksessen fra i fjor, og arrangerte igjen "Høytorp Games" for BA og TIF sist fredag. I år var også to klasser fra Mysen vgs med, så det var totalt 11 klasser som deltok.  

Velkomstdager

Du som nå går ut av 10. klasse, og som skal starte på videregående skole etter ferien, ønskes hjertelig velkommen til oss et par dager i august, for å bli litt kjent med skolen.  

Byggeskikk i by og på bygda i Norge gjennom tidene

1BA har avsluttet et tverrfaglig prosjekt med besøk på Folkemuseet i Oslo.

AI / Kunstig intelligens

I den senere tid har det vært vanskelig å unngå å høre om AI, ChatGPT, kunstig intelligens, osv. For å få et litt bedre innblikk i dette, har ansatte hos oss i dag hatt besøk av AI-ekspert og direktør i PwC Lars Erlend Leganger.  

Sommerskole 2023

Har du karakteren 1 i et fellesfag? Eller har du ikke vurdering (IV) i standpunkt fra 2022 eller tidligere? Da er sommerskolen noe for deg!  

Ny elevrådsledelse

Hils på den nye lederen og nestlederen i Elevrådet!  

Kom og hør!

Velkommen til "Kammerkrefter" i Askim kirke onsdag 10. mai kl. 19.00.

Snart russ i hus?

Fikk du ikke med deg møtet  4. mai for foresatte med ungdom på ungdomsskolen, Vg1 og Vg2 , arrangert av Ombudet for barn og unge i Viken?