Aktuelt

Oppsøkende Ungdomsteam

Har du sett Hege og Marita – med de gule jakkene...? De er Indre Østfolds Oppsøkende Ungdomsteam.  

Shopping uten dårlig samvittighet?

Elevene på første året på studieforberedende har denne og neste uke et prosjekt med hovedtittelen: "Er det mulig å shoppe uten dårlig samvittighet?" I den forbindelse hadde de i dag besøk av stortingsrepresentant (Sp) og trøgsting Ole André Myhrvold.    

Negativ sosial kontroll

Tenk deg at du må leve livet i to kulturelle verdener – en der frihet er en selvfølge, og en med overvåkning og strenge rammer. Slikt preger et menneske, og det er dette vi har fått høre om i dag. En sterk historie fra en tøff dame!  

Ungdata 2022

I 2022 gjennomføres spørreundersøkelsen Ungdata i Viken blant elever på videregående skole. På Askim vgs gjennomføres undersøkelsen i ukene 10-13. Målet er å få en oversikt over hvordan ungdom har det, og hva de driver med på fritida.  

Spennende fagdag for musikkelever

Sammen med musikkelever ved Kirkeparken videregående skole i Moss, har våre musikkelever hatt fagdag med Det Norske Blåseensemblet.  

Klare for skole-NM

Skolens transport- og logistikk-elever har konkurrert i fylkesmesterskapet i WorldSkills, og elever fra Askim videregående vant – og skal representere Viken.    

Suksess

Årets russ har kun hatt en måneds tid på å forberede seg til årets russerevy, men de klarte det med stor suksess!  

Årets russerevy; "Vi har en plan"

Endelig – etter to år uten – kan russen igjen ha sin russerevy.  

Et møtested og sted for læring

Biblioteket vårt er til for å brukes – så ta gjerne turen innom. Lurer du på noe, vil de hyggelige ansatte være behjelpelige.  

Strømstipend våren 2022

Lånekassen har innført strømstipend for låntakere over 18 år.