Aktuelt

Elev- og helsetjenesteapp er nå tilgjengelig

Nå kan du som elev i videregående opplæring i Viken få elektronisk helsehjelp gjennom appen «Elevtjenesten».  

Avlysing av eksamen: – Eneste fornuftige å gjøre

– Det er bra at statsråden nå avklarer at det ikke blir skriftlig eksamen i år. Det er det eneste fornuftige å gjøre i et år der elevene har fått så ulikt grunnlag for å ta eksamen, sier fylkesråd for utdanning og kompetanse, Siv Henriette Jacobsen.   

Skolens kantine åpner igjen mandag 8. februar

I uke 6 og 7 vil skolens kantine holde åpent fra kl. 09.00-13.00. Istedenfor gratis havregrøt vil det i kantina bli servert gratis yoghurt eller påsmurte knekkebrød frem til kl. 08.20. Dette gratistilbudet gjelder kun til skolens elever.  

Askim vgs får nytt domenenavn

Ledergruppen for kompetanse og utdanning (LGK) har bestemt at domenenavnene til de videregående skolene i Viken skal endres. Det betyr at askim.vgs.no blir erstattet med viken.no/askim-vgs Omleggingen for vår skole skjer tirsdag 16. mars.  

ER DU 10. KLASSING OG SKAL SØKE VIDEREGÅENDE ELLER ER DU FORESATT TIL EN?

Årets 10. klasser i Indre Østfold kommune, samt Marker, Skiptvet og Rakkestad skal ha fått informasjon om Askim vgs sine skoletilbud via digitale møter med skolens fagledere. Lurer du på mer? Klikk deg inn på swayene som ligger tilgjengelig her på vår hjemmeside.   

Informasjonsmøte om fagvalg studieforberedende neste skoleår ( 2021-2022 )

Lurer du på hvilke fag elevene kan velge neste skoleår? Kjemi, hvilken matematikk, rettslære eller noe helt annet.  Mulighetene er mange. Det er også spørsmålene.  

Reodor Felgens sykkelverksted

Askim videregående skole startet dette skoleåret opp et nytt tilbud, sykkelverksted på Alternativ Arena for å gi elevene en mer variasjon i opplæringen.  Sykkelverkstedet holder til i monteringsverkstedet i bygg B i underetasjen. Våre åpningstider er tirsdag og onsdag kl.09.00 til 13.30. Henvendelser utenom åpningstid, ta kontakt med Espen Dyremyhr Kirkevold på epost espenk@viken.no eller på tlf. 911 98 188, eller med Marthe Kristine Indrehus på epost marthei@viken.no eller på tlf. 900 45 329.  

Leksehjelp på biblioteket

Torsdag 21. januar fra 14.30-17.00 starter endelig tilbud om leksehjelp for elevene ved skolen! I tillegg til at elevene jobber med fag/lekser/oppgaver, ønsker vi fokusere på det sosiale og det blir servert enkel mat.    

Skole og korona – hvem avgjør om skolen skal stenge?

– Viken fylkeskommune som skoleeier har ikke myndighet til å stenge en skole. Den beslutningsmyndigheten ligger til lokal helsemyndighet og ikke til fylkeskommunen eller den enkelte skole.

Oversikt over vårens faguker

Vedlagt finner du oversikt over vårens faguker.  

Til toppen