Aktuelt

NM i logistikk

Chris-Rino Basma Westerby og Markus Willi Johansen Slettemo fra 2TLA har denne uken representert Askim vgs i NM i logistikk. De vant fylkesuttaket i Viken fylkeskommune og representerte Viken i konkurransen.

Bilder fra Unge Krefter Festivalen

Elevene på musikklinja har denne uken hatt en festival, til stor glede for både de som spilte/sang og ikke minst tilhørerne.

Musikklinja inviterer til årets utgave av UNGE KREFTER festivalen 29.-30. mars

Onsdag 29. mars sparker musikklinja i gang "Unge krefter festivalen 2023" for tredje år på rad!

Digitalt møte 29/3 for foresatte til årets avgangselever!

Bidra til at årets avgangselever får en trygg og inkluderende feiring!  Vi inviterer til et digitalt møte onsdag 29. mars kl. 19.00-20.15.

«Mamma, jeg klarer ikke mer»

Nicholas fikset ikke skolen, han havnet i «feil» miljø, men innså etter hvert at det ikke var slik han ville ha det. Derfor kontaktet han Forsvaret.

Ungt entreprenørskap – fylkesmesterskap

I faget Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1 har vi syv ungdomsbedrifter og onsdag 15. mars deltok alle i fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Bærekraft

Elevene på Vg1 studieforberedende har nå et toukers tverrfaglig prosjekt gående, der temaet er bærekraft. «Er det mulig å shoppe uten å ha dårlig samvittighet?»

Det man er glad i, passer man på!

Marinbiolog Pia Ve Dahlen sto for en kick-off forelesning om «Det forunderlige havet» for elever på Vg1 studieforberedende i dag. De skal ha et bærekraftprosjekt denne og neste uke.

Nysgjerrige elever

Biologiklassen til Christin Rensmoen driver i dag og undersøker grisens anatomi.

Mobberen og offeret

Om du treffer en som ville fått stryk i medmenneskelighet og empati, kan det få livstruende følger... Det har vi fått høre om i dag, da vi har hatt besøk av Eddy Lyshaug og Kathrine Neegaard fra #folkavdefleste.no. Den ene har vært mobber og den andre har blitt utsatt for mobbing. De to hadde ikke noe med hverandre å gjøre i yngre dager, men ønsker nå å dele sine historier i håp om å forebygge og å hjelpe andre.