Aktuelt

Elevundersøkelsen høsten 2020

Elevundersøkelsen skal gjennomføres i alle klasser mandag 09/11, onsdag 11/1 eller torsdag 12/11. Før undersøkelsen gjennomføres, er det viktig at elever og foresatte leser de vedlagte dokumentene.  

Obligatorisk oppgave til deg som ikke skal jobbe på OD-dagen

Vedlagt finner du oppgaver som skal gjøres og leveres før kl. 15.15 torsdag 29. oktober.  

Samarbeid med hjemmet - Samtykke fra elever over 18 år

For å kunne fortsette praksisen med skole-/hjem-/elev-samarbeid også etter at eleven er myndig, kreves det et samtykke fra elev og foresatt. Skjemaet må sendes inn til skolen i god tid før eleven fyller 18 år.   

Fristen for høststipend snart ute!

Til alle elever som ikke har søkt om stipend fra Lånekasse. Fristen for å søke lån og stipend er 15. november for høstsemesteret.  

Nå er det påbudt med bruk av munnbind på kollektivreiser

Fra og med i dag og ut oktober er det påbudt med bruk av munnbind på kollektivreiser. Dette gjelder også skolebusser. Påbudet gjelder der det ikke er mulig å holde en meters avstand til medreisende.  

Operasjon Dagsverk torsdag 29. oktober 2020

Tema for årets Operasjon Dagsverk er "Push Grensene" - og skal støtte sørsudanesisk ungdom på flukt. Informasjon om prosjektet finner du på od.no. Askim videregående skole støtter denne aksjonen torsdag 29. oktober.    

Her er skolens nye elevråd

Vi har i en årrekke hatt engasjerte og aktive elevråd som jobber hardt for et godt skolemiljø og en god skolehverdag. Vi er helt sikre på at årets elevråd viderefører dette viktige arbeidet. (fra venstre): Emil Vesleng Hansen, Natalie Larsen, Abdirizaq Isse Malele (leder), Marte Otilie Tangen, Andrew Tan Dagtan Le, Tor-Martin Leite, Simen Andre Sammerud Landmark, Sofia Aissaoui (nestleder). Ikke på bilde Helene Liwei Sellereite.  

Verdensdagen for psykisk helse

Vi har markert verdensdagen for psykisk helse i flere år, og det skal vi gjøre i år også. Riktignok på en litt annen måte, men forhåpentligvis med like stort engasjement og til ettertanke, ja kanskje også til hjelp for noen.   

Vaffeltorsdag

Torsdag 24/9 vil vaffellukta henge tungt over Askim videregående skole. Fra kl. 10.00 og utover dagen vil vi på flere steder servere nystekte vafler til elever og ansatte. Ta hensyn til dette når matpakka smøres.  

Møte for foresatte VG1 – tirsdag 15.9 og onsdag 16.9

Temaer for foreldremøtene på Vg1 er blant annet informasjon om smitteverntiltak, fraværsreglement, timeplan, fag og klasseregler. Vi regner med at møtene varer 1 time og 15 minutter. Se vedlagte klasseoversikt.    

Til toppen