Rødt nivå videreføres til og med fredag 7. mai

Dessverre er smittesituasjonen i Indre Østfold kommune slik at smittevernoverlegen i kommunen i dag 28/4 har besluttet at de videregående skolene i Indre Østfold er på rødt nivå til og med fredag 7. mai. Rødt tiltaksnivå betyr fysisk opplæring på skolen for noen klasser etter oppsatt plan. Hvilke dager elevene skal være på skolen kommuniseres fra kontaktlærer. Skolens kantine vil være åpen hver dag fra kl.09.00 - kl.12.00. Klikk på overskriften for mer viktig informasjon.

Klikk for stort bilde Vlada Karpovich fra Pexels  

Smittevernoverlegen kan også informere om at det nå etterhvert planlegges mer målrettet testing blant elever via selvbetjeningstester. Dette kommer vi tilbake til.

Fra mandag 12/4 er også den nye smittevernveilederen gjeldende. Ledergruppa, tillitsvalgte, elevråd og hovedverneombud har jobbet med den nye veilederen de siste dagene. Nye tiltak som følge av denne veilederen blir kommunisert direkte til våre elever i godt tid før de er tilbake på skolen.

Hvis du synes det er vanskelig med digital hjemmeskole kan du ta kontakt på chat eller telefon med kontaktlæreren din, med Lisa Lennertzen på biblioteket (454 30 240) eller Else Haug i Elevtjenesten (916 84 220).

Til toppen