Forfatterbesøk 25/11

Romanen Dropout handler om hva som kan skje når forbanna og frustrerte «dropouts» samler seg for å ta hevn mot skolesystemet. Forfatteren, Anette Münch, kommer til Askim vgs torsdag 25. november 2021 kl 12.00-12.45 for å presentere boken - som en multimediaproduksjon.

Bildet er hentet fra: http://annettemunch.com/boker/dropout/   

Press og konsekvenser

Press, stress og høye skolekrav kan få selv den smarteste til å føle seg ubrukelig. Statistikker viser at det dessverre er en del som faktisk ikke fikser skolen, og at mange føler nettopp et for stort press. 

Boka Dropout handler om tre gutter som har droppet ut av skolen, er sinte, ønsker å bli hørt og som kommer i en situasjon langt utover det de hadde tenkt.

Den Kulturelle Skolesekken

Vg1 yrkesfag er invitert til å være med på dette opplegget forfatteren Anette Münch har, når hun kommer for å presentere boken. Med støtte fra Den Kulturelle Skolesekken – gjennom spesialskrevet musikk av Erik og Kriss, Pats Nichols m/Tuva og Izabell, høytlesing fra boken, lydkulisser, fotografier og filmede intervjuer med ungdom som har droppet ut av skolen – utfordres elevene til refleksjon rundt temaene skolepress og livsmestring. 

Til toppen