Trenger du hjelp eller noen å snakke med?

På denne siden finner du informasjon om hjelpetjenester – dersom du skulle ha behov for akutt hjelp av noe slag, eller bare trenger noen å snakke med.

 

Telefon- og chattetjenester for barn og unge

  • Korspahalsen.no: Ring, chat eller send mail til voksne som har taushetsplikt (Røde Kors). De hører på hva du har å si og hjelper deg om du vil. De har åpent i hele sommer, alle dager fra kl 16.00-22.00.
  • Æresrelatertvold.no: Røde Kors-telefonen om tvangsekteskap og kjønnslemlestelse. Chatten er åpen mandag-fredag kl 09.00-15.30, åpen telefon mandag-fredag kl 09.00-16.00, utover dette kan man sende mail.
  • Ung.no: Dette er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her kan du chatte med fagpersoner og stille spørsmål anonymt. De vil gi deg informasjon om dine rettigheter, muligheter og plikter – også når det gjelder negativ sosial kontroll, tvangsekteskap og kjønnslemlestelse.
  • Snakk Om Mobbing.no: Snakk om mobbing er et tilbud fra Blå Kors til barn og unge i hele Norge. Du er 100% anonym når du bruker chatten. Meldingene som sendes mellom deg og chatten er kryptert, som gjør det umulig for andre å lese det du skriver.
  • Si det med ord.no: Hos Mental Helse kan du skrive og chatte med veiledere som har ulik bakgrunn og livserfaring. Chatten er døgnåpen og du kan også maile og ringe.
  • BaRsnakk.no: ‘Barn av Rusmisbrukere’ er et chattetilbud for deg som har en forelder eller andre du bryr deg om med rusproblemer. Chatten er åpen mandag-torsdag kl. 17.00-20.00.

 

Hjelpetelefoner - Klikk for stort bilde 

Til toppen