Vel gjennomført NM

Denne uken ble Skole-NM gjennomført på Sam Eyde videregående i Arendal, der vi hadde deltakere innen "transport og logistikk".

Skole-NM 2022 Dag Niclas Jigarp  

Høytidelig

Onsdag var det høytidelig åpning på Caledonien Hotel i Kristiansand, med edsavleggelse fra både deltakere og dommere om at de skulle gjøre sitt aller beste. Elever fra musikklinja i Kristiansand sto for litt underholdning i form av musikkinnslag.

Konkurranse

Det var 14 forskjellige yrkesfaglinjer som var representert, og torsdag var selve konkurransen. På bildet fra seierspallen er dessverre ikke Askim videregående skole representert, men dette ga likevel fine minner og lærdom i lang tid fremover – og det var veldig lærerikt og givende for både elever og ledsagere.

Topp innsats

De flotte elevene fra Askim vgs fortjener ekstra skryt – de representerte skolen på beste måte! Vi takker også Sam Eyde vgs for en fantastisk gjennomføring av NM.

Fremover

Det hadde vært veldig gøy om flere fra Askim vgs blir med på konkurranser i fremtiden, slik at skolen blir representert i enda flere fag. Kanskje vi også kan drømme om å arrangere noe i fremtiden også, når nybygget står klart…

 

https://www.worldskills.no/yrkeskonkurranser/skole-nm/

 

Til toppen