Aktuelt

Betydelige forskningsmidler til Åssiden-modellen!

  Arbeidslivsfaget har fortsatt stor ekstern interesse. Etter felles søknad har Åssiden vgs og USN ved forsker Geir H Moshuus fått midler til å styrke profesjonsorientert og praksisretta FoU i samarbeid med arbeidslivet.

Rødt nivå forlenges til 30. april

Perioden på rødt nivå blir nok en gang forlenget, denne gang til og med fredag 30.april. Det betyr at elevenes timeplaner fortsetter slik de har vært de foregående ukene.

Ønsker at færre tar skolebussen

Viken fylkeskommune ber nå alle elever innstendig om å være med på et krafttak for å minske smittefaren og trykket på skolebussene. Slik kan du bidra til mindre smitte.  

Luftveissymptomer etter påskeferien? Hold deg hjemme og test deg så fort som mulig

  Påskeferien er over og vi skal tilbake til hverdagen. Nå er det ekstra viktig at alle bidrar til å redusere smittetrykket i kommunen!

Søke jobb på Åssiden? Les om stillingene her!

Ny smittevernveileder åpner for munnbind i videregående skole

  Fra 12. april: Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og ha god hånd- og hostehygiene.

Oppklarende informasjon om rødt nivå og kollektivtransport

    Usikker på hva rødt nivå på videregående skole innebærer? Her finner du svar!

Viken tar inn flere lærlinger

  I 2021 øker Viken fylkeskommune antall lærling - og lærekandidatplasser til 170. -Viktig at vi som arbeidsgiver tar samfunnsansvar, sier administrasjonsleder Linda Hoseth.

Ny nettadresse fra 18.mars

Fra 18.mars 2021 vil  viken.no/aasiden-vgs  bli skolens nye nettadresse.   

Praksiskandidatkurs oppstart uke 10

Har du lang arbeidserfaring og ønsker å skaffe deg formell kompetanse til å melde deg opp til fagprøven i helsearbeiderfaget eller barne- og ungdomsarbeiderfaget er dette kurset for deg.

Avlysning av eksamen

Her kan du finne informasjon om eksamen ved Åssiden videregående skole våren 2021. 

Ungdata-undersøkelsen gjennomføres i uke 10-12

Her kan du lese om formål med undersøkelsen, gjennomføring, om deltagelse og personvern.

Først i landet med gratis matkasser til ungdomsskoler!

Matkassa Lokkemat  ble en kjempesuksess allerede i første forsøk!  Utvalgte ungdomsskoler i regionen har mottatt fiks ferdige matkasser med tilhørende oppskrifter og instruksjonsfilmer. Menyen bestående av vårruller, asiatisk kyllingsuppe og pannacotta er et innovativt tiltak for å skape interesse for matfagene i videregående.   

Se TV-sending fra Åssiden!

Lurer du på hva du skal søke neste år? Bli kjent med Åssiden videregående skole ved å se vår TV-sending her:         

Nå kan du søke påbygging til studiekompetanse på kveldstid!

Har du yrkeskompetanse eller bestått fag-/svennebrev?       

Undersøkelse om skolemåltid

Denne uken gjennomføres frivillig spørreundersøkelse om skolemat ved Åssiden vgs.  

Gult nivå fra onsdag 3. februar

  Fra onsdag 3. februar vil skolen igjen drives etter gult smittevernnivå. Det ble klart lørdag formiddag, da regjeringen presenterte tiltakslettelser i sin pressekonferanse. 

Meld deg opp til privatisteksamen nå

Mangler du et fag, eller skal du forbedre en karakter? Frist for oppmelding til privatisteksamen våren 2021 er 1. februar. 

Søke Åssiden? Her finner du videopresentasjoner av avdelingene!

Vurderer du å bli tømrer, elektriker, bilmekaniker, kokk eller frisør? Kanskje er en karriere i mediebransjen eller helsevesenet noe for deg? På Åssiden videregående skole tilbyr vi en rekke spennende yrkesfag! Ta en kikk på hva som venter om søker deg til en av våre avdelinger! Filmene er laget av våre elever på medier og kommunikasjon.

Kontrabeskjed: Nok en uke på rødt nivå

Oppdatert 24.01 kl. 12.25. Også uke 4 må gjennomføres på rødt nivå. Det besluttet kommuneoverlegen fredag kveld. Bakgrunnen er smitteutbruddet i Nordre Follo, der en mer smittsom variant av koronaviruset er påvist.       

Til toppen