Aktuelt

Full fres for transport og logistikk

Personlige veikart, lastebilsimulator og besøk av transportbransjen har fått skolens nye programfag til å tenne på alle sylindre!

Arbeidslivsfaget i gang – i år også som forskningsprosjekt!

86 tiendeklassinger er i gang arbeidslivsfaget på Åssiden! Her skal de bli bedre kjent med yrkesfagene i håp om å gjøre et riktig valg av videregående skole.

Gi bort en unik julegave fra Åssiden

Egen butikk med håndlagde produkter fra våre yrkesfagelever! 29. november åpner Åssidens egen pop-up shop på Magasinet Drammen. Legg julehandelen til oss for helt unike gaver!

Oppstart for vg3 fagopplæring i skole

1.november tar 94 nye elever fatt på sitt ettårige løp på vei mot fagbrev! I dag møtte en spent gjeng hverandre og instruktørene sine for første gang.

Slanger og superbiler – Samarbeid med næringslivet!

Besøk av Ferrari, Bugatti og Porsche og nye hydraulikkslanger er blant fruktene som høstes av samarbeid med lokalt næringsliv.

Livsmestringsuke på Teknologi- og industrifag

Marek (17) skal bruke en skoleuke på livsmestring! Blant annet får han prøve seg på jobbintervju hos Aker Solutions og lære om privatøkonomi av programleder i Luksusfellen.

Praksisdag på Åssiden? Se presentasjonsvideoer her!

Vurderer du å besøke en av våre avdelinger på praksisdagene november? Bli bedre kjent med oss i disse presentasjonsvideoene!   

Søker lærerstudenter til leksehjelp!

Vi søker lærerstudenter til leksehjelp for våre elever hver tirsdag mellom 13.00 og 17.00.

Høstens foreldremøter

  Her finner du dato, tidspunkt og sted for høstens foreldremøter!

Korona og ungdom - Spørsmål og svar

Mange foreldre har spørsmål om den økende smittetrenden og konsekvensene det har for ungdom på Åssiden. Her kan du oppdatere deg med nylig publisert informasjon fra FHI.

Se bilder fra sosiale oppstartsdager!

  Sosial trivsel og relasjonsbygging har stått i fokus i oppstarten av nytt skoleår. Se bilder her!

Intens valgdebatt på Åssiden

  Mandag 23. august ble Vikens første skoledebatt gjennomført på Åssiden videregående skole.  

Fem nye lærlinger!

      Her er Åssidens fem splitter nye lærlinger! Til sammen har vi nå 11 lærlinger som skal jobbe mot fagbrev i kontorfag, byggdriftfag, barne- og ungdomsfag og IKT-servicefag. Det er vi stolte av!

Ny elev? Følg skolen på sosiale medier!

Visste du at Åssiden er aktiv på sosiale medier? Er du ny elev, foresatt eller ansatt så anbefaler vi deg definitivt å følge oss på Facebook og\eller Instagram!

Åssiden er utstiller på "Innsikt 2021"

  25.-26. august arrangeres Innsikt 2021  i Drammensregionen! Her møtes aktører fra næringslivet, offentlige etater, utdanningsinstitusjoner og innbyggere for å dele erfaringer og kompetanse. Vi på Åssiden videregående skole gleder oss til å være en av utstillerne! 

Digitale læremidler skoleåret 2021-22

På Åssiden vgs vil elevene i all hovedsak jobbe med digitale læremidler neste skoleår.