Gi bort en unik julegave fra Åssiden

Egen butikk med håndlagde produkter fra våre yrkesfagelever! 29. november åpner Åssidens egen pop-up shop på Magasinet Drammen. Legg julehandelen til oss for helt unike gaver!

Vårens pop-up shop I løpet av intensive prosjektuker har yrkesfagelevene på flere av våre avdelinger produsert et variert vareutvalg til salg i vår pop-up shop! Utemøbler, skilt, lysestaker, terninger, spill og smakfulle søtsaker er bare noen av produktene det vil bli mulig å kjøpe i butikkens åpningstider i uke 48-49. Det betyr at du fra 29. november til 10. desember kan sørge for at noen av årets julegaver blir helt spesielle. Da får du muligheten til å handle håndlagde, lokalproduserte varer som du ikke får tak i noe annet sted!

Handler du med oss på Åssiden bidrar du til at våre elever får viktig praksiserfaring med produksjon og salg rettet mot ekte kunder. Vi mener at det gir høyere motivasjon og en mer meningsfull opplæringshverdag om det vi lager kommer til nytte for andre! Som kunde får du et godt produkt til en hyggelig pris laget av lokal ungdom! Håper vi ses på Magasinet Drammen i førjulstida.

Avlastningsbord blir laget 

Til toppen