Åssiden vg skole har ansvar for Nordisk mesterskap for kokk- og servitørlærlinger 15. og 16. april. Forberedelser til begivenheten er godt i gang, og involverer også elever og lærere fra tekniske byggfag og fra medier og kommunikasjon. 

Klasse 3TFB besøkte Åmot kirke i Modum for å lære mer om livet i konsentrasjonsleirene under andre verdenskrig. Både utstilling og et foredrag fra et tidsvitne gjorde sterkt inntrykk. 

Flere foresatte enn noen gang møtte til foreldremøter i uke 38. Det var foresatte til samtlige grunnkurselever var invitert til å få et innblikk i ungdommenes nye skolehverdag. 

Flomkatastrofen i Sørøst-Asia gjorde oppstarten på vårsemesteret spesiell. Alle ansatte fikk tirsdag en gjennomgang av hvordan de best kan hjelpe elevene med å fordøye de sterke inntrykkene som massive medieoppslag har gitt. 

Hele Åssiden vg skole hadde en varm start på MOT-dagen tirsdag 23. november. Alle elevene ble møtt med en kopp varmende kakao fra skolens lærere og andre ansatte. 

- Totalopplevelsen var stor for de ti elevene som var på 14 dagers utvekslingsopphold med skoler i Frankrike, forteller avdelingsleder Asle Nerhagen ved Hotell- og næringsmiddelfag. Elevene ble delt i to grupper, på skoler i henholdsvis Bloise og Tours. 

Flere nye valgfag er blitt satt opp i høst. Et av de mest interessante, er kanskje ekstremsport. For dem som liker sport og utfordringer, er dette midt i blinken. 

Alle Åssidens vg2-elever gikk en mil i sol og regn før de var framme ved hyttene i Haglebu. Den årlige turen tok seks timer. 

Fredag 15. ble Nordisk mesterskap formelt åpnet på Liejordet. Deltakere fra alle nordiske land skal i tre dager konkurrere om tittelen Nordisk mester for kokk- eller servitørlærlinger. 

Vi inviterer også i år ungdomsskoleelever til å gjøre seg kjent med Åssiden vg. Åpen dag holdes torsdag 11. november, i år med kveldsåpent for at flest mulig foresatte skal kunne komme. 

Til toppen