Elevene i 2MKA har hatt stiftelsesmøte i ungdomsbedriften Drodle UB. Bedriften skal tilby medieprodukter til små, lokale bedrifter, og skal formelt registreres i Brønnøysundregisteret.

Årets avslutning i Drammen teater var preget av ekte engasjement og til dels høyt nivå på de kunstneriske innslagene. Den høytidelige rammen rundt overrekkelsen av vitnemålene, gjorde dette til en spesiell kveld både for avgangselever, foreldre og lærere.

Elevene i 2MKA har produsert en 12-siders skolebrosjyre med utgangspunkt blant annet i arbeidet med skolens pedagogiske plattform. - Det er fantastisk at våre elever klarer å produsere profileringsmateriale i denne kvaliteten, sier rektor Dag Siljan.

Kjell-Ivar Lyshaug (18) fra 2KBA fikk i uke 25 overlevert diplom og et sportsur til en verdi av flere tusen kroner. Utmerkelsen fikk han for å ha vært årets beste elev innen kobber- og blikkenslagerfaget.

Morten Viskum deltok i vernissagen og presenterte sitt verk i bygg D underåpningen av utstillingen "Kunst i skolen" i uke 21. Vernissage ble det også i bygg G i uke 22 når 2MKA åpnet sin utstilling med selvportretter.

Elevene i 2HSA fikk i uke 19 kjenne på kroppen hvordan det er å sitte i rullestol. Målet var både å se hvordan tilværelsen er for en rullestolbruker, og å få større forståelse for mennesker med ett handikap.

Elevene i 2MAA lager i stand en omsorgsbolig i C-bygget. Et tidligere lagerrom skal bli til sengehall, treningsrom og demonstrasjonsrom for bruk i undervisningen i helsefagene.

I uke 18 vant tre av våre kokkeelever en regional kokkekamp for elever fra Østlandsfylkene. Det er første gang elever i videregående skole har fått lov til å være med i denne typen konkurranse. Det hele foregikk i Sandefjord.

I uke 17 simulerte ungdommer et FN-rollespill i bystyresalen. 1MKA deltok i opplegget som er en del av internasjonal uke i Drammen. Rollespillet simulerte en diskusjon i FNs sikkerhetsråd og handlet om krigen i Kongo.

I regi av avdeling OPUS er minoritetsspråklige fra 10 land i full gang med å utdanne seg til hjelpepleiere, og mange av dem vil jobbe i eldreomsorgen. De voksne elevene får intensiv opplæring i norsk og er svært motiverte for utdanningen.

Til toppen