Gleden var stor da utstyrsleverandøren TESS besøkte linjen for Teknikk og industriell produksjon og overrakte sveiseutstyr for 100 000 kroner.

Den 19. mai reiser 13 elektroelever på studietur til Andenes for å besøke senteret for romfartsteknologi.

I over 200 år har Drammens Teater bydd på det beste av kunst og kultur. Nylig hadde elevbredriften ”Expressions kunstfoto” fra Åssiden fotoutstilling i glassfoajeen.

Fylkesutdanningssjef Tom Martinsen besøkte Åssiden i uke 16 for å oppmuntre elever og lærere til å gjøre en best mulig jobb i skolemiljøutvalget.

I uke 14 var det samisk historie med joik og reinsdyr som gjaldt på Åssiden vgs. Da besøkte nemlig Veiviserne skolen.

Suksessforfatteren Edy Poppy har med sin ”fucked up” kjærlighetsroman ”Anatomi. Monotoni” lagt en rekke land under sine føtter. Denne uken stod Åssiden vgs for tur.

”Fritid, kultur og tradisjoner” har vært et populært valgfag for vg2 på helse- og sosialfag.

Elevrådet ved Åssiden vgs har tatt initiativ til konsert på Buddy til inntekt for Kirkens Bymisjon onsdag 2. april. Alle er invitert!

Fylkesutvalget godkjenner ikke forslaget til leieavtale med Berskaughallen AS for undervisning i kroppsøving for Åssiden-elever. Undervisningen foregår i dag i A-blokka.

Med fire manus og en dokumentarfilm nominert til årets Amandusfestival, har skolen satt ny rekord. I uke 11 reiste elevene fra medier og kommunikasjon til Lillehammer med ekstra sommerfugler i magen.

Til toppen