Helse- og sosialfag ved avdelingsleder Lise Frodesen har fått fylkesrådmannens hedersblomst for sin innsats for rekrutteringen til helsefagene. Etter målbevisst jobbing ligger Åssiden på landstoppen i antall søkere.

De 90 elevene på restaurant- og matfag fikset middag til 1600 VIP-gjester under årets WorldCup-sprint i Drammen. Det gikk så det suste!

Mange fellesfagtimer ”forsvinner” når helsefagelevene har prosjekt til fordypning. Nå tar elevene igjen det forsømte med seminardager.

Når lærerne i avdeling for medier og kommunikasjon skal forbedre sin vurdering av elevarbeider, går de rett til kilden. Her er det elevene som gir rådene.

Det var flotte forhold, strålende mildvær, god stemning og stor aktivitet under vinteraktivitetsdagen i Aron i uke 7. Alle elevene fant aktiviteter som kunne passe for dem.

Stemningen sto i taket da avdeling for teknikk og industriell produksjon (TIP) fikk tidenes gave av Toyota, nemlig en flunkende ny Auris X, til en verdi av 400 000 kroner!

- Jeg skal skryte av dere og hva dere får til her på skolen i mine taler rundt om i landet, sa statsminister Jens Stoltenberg under besøket i uke 4.

Interiør og designelevene i 2IUA har fått boltre seg med å innrede Pedagogisk verksted. Det syns!

Statsminister Jens Stoltenberg kommer til Åssiden videregående skole fredag 25. januar. Han vil vite hvorfor skolen får så mange søkere til helse- og sosialfag.

Det ble ikke gjort noen funn av narkotika under aksjonen på Åssiden i uke 3, men hunden Mozart markerte på lukt på to elever. Aksjonen ble som vanlig gjennomført etter oppdrag fra skolens elevråd og ledelse.

Til toppen