I uke 39 var alle VK2-elever en todagerstur til Haglebu-fjellet. Anledningen var den årlige "villmark-ekskusjonen".

Ved skolestart begynte 15 elever på nyetablerte VG2 Treteknikk. Den offisielle åpningen av et nytt snekkerverksted fant sted i bygg D i slutten av uke 38.

Ved starten av skoleåret kom nye opplæringsmetoder. Elever som startet på utdanningsprogrammene Elektrofag og Medier og kommunikasjon på VG1 fikk en bærbar pc av skolen. Tilbakemeldingene så langt er positive.

Allerede i september ble russestyret for 2008 valgt på Åssiden vgs. Arbeidet med forberedelser til vårens vakreste eventyr har startet.

Et pedagogisk verksted var fylt til randen under åpningen i A-bygget i uke 38. Dette markerte starten på skolens nye storsatsing, som skal gi elevene enda bedre tilpasset opplæring.

En RV-politiker som deltok i skolens valgdebatt hengte ut en av skolens elever som rasistisk. - Jeg beklager på det sterkeste Rød valgallianse (RV) sin oppførsel på skolen vår, understreker rektor Dag Siljan.

Med ordet "vi" i bakhodet jobbet elevene på medier og kommunikasjon seg gjennom rebusløp og kreative oppgaver. Alt endte i en heidundrende fremføring i slutten av uke 34.

Omtrent 1300 elever i gymsalen første skoledag i uke 34. Av disse var mer enn 400 førstegangselever ved Åssiden videregående skole.

Til toppen