Stor yrkesmesse for IKT servicefag

Tirsdag 31. januar stiller flere tunge aktører opp for å bidra i rekruttering til IKT servicefag. Arrangementet er åpent fra kl. 09.00 til 14.00. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Hensikten er først og fremst å informere vg1-elevene om kryssløpsmuligheten fra alle vg1-kurs. Siden IKT-bedriftene til de grader vil stille opp i gymsalen denne dagen, mener jeg også både vg2- og vg3-elever vil ha stort utbytte av et besøk. Mulighetene er gode for å informasjon om- og kontakt med mange viktige bedrifter, sier rektor Dag Siljan. Invitasjonen er også gått til andre videregående skoler. 

  

Kryssløp 
- Dette gjør vi for å informere elevene om hvilke muligheter som finnes innenfor IKT servicefag, både i videregående opplæring og veien videre til høyskole, forteller faglærer og primus motor, Robert Seibt. IKT servicefag vg2 er et kryssløp for alle vg1 elever som har gjennomført vg1 i videregående opplæring. 

- Vi har invitert noen av de mest innflytelsesrike IT-bedrifter i landet til å informere litt om hva de holder på med og fortelle litt om sin bedrift. Bedriftene vil representere IKT-bransjen fra et bredt perspektiv med bedrifter fra de største i verden til de mindre i Drammensregionen. I tillegg vil det være representanter fra Forsvaret, Høgskolen i Buskerud, fagopplæringskontor og opplæringskontor, sier Seibt. 

  

Foreløpig oversikt over utstillere 
Per dato ligger det an til at følgende bedrifter stiller opp: Cisco, Atea, Itum, Datametrix, Netsolution, Høgskolen i Buskerud, OiB, Buskerud fylkeskommune/fagopplæring, IKTAXXESS.NO, Forsvaret, Komplett, Hewlett Packard (HP) og Microsoft. Flere av disse stiller med egne lærlinger som forteller hvordan det er å være en IKT-lærling. 

Til toppen