Tradisjonsrik julelunsj for HUU

Årets siste møte for hovedutvalget for utdanning (HUU) ble som vanlig gjennomført på Åssiden. Den tradisjonelle julelunsjen var av svært høy kvalitet. 

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

 

 

 

 

 

 

 

Menyen var som vanlig noe å skrive hjem om. Elever, lærere og avdelingsleder Asle Nerhagen på restaurant- og matfag (RM) sørget for en kulinarisk opplevelse utenom det daglige: Forretten besto av Salmalaks i tre varianter tilberedt på skolens vis: varmrøkt, limemarinert, gravet og pepper- og stekt salmalaks. Hovedretten besto av hjortestek med rørte tyttebær, sautert rosenkål, ristet skogsopp, fløtesaus og kokte mandelpoteter. Desserten var krydderkokte pærer og Sabayonnesaus. 

I tillegg til HUU og representanter for fylkeskommunens utdanningsadministrasjon deltok flere rektorer, tillitsvalgte og hovedtillitsvalgte, skolens ledergruppe og elevrådsstyret på julelunsjen. 

Det er mange nye medlemmer i denne periodens hovedutvalg for utdanning. Utvalgsmedlemmene fikk en presentasjon av Åssiden vgs og utfordringer som skolen jobber med. Både maten, serveringen og informasjonen som ble gitt høstet godord fra gjestene. Flere talere påpekte at julelunsjen på Åssiden vgs var en del av politikernes egne juletradisjoner. Elevrådsleder Rikard Knutsen (bildet) og nestleder Christine Riis Pedersen takket også politikerne for deres vilje til å satse på Åssiden vgs. 

Til toppen