Det er ikke lenger streik blant ansatte på Åssiden vgs. Alle elever får opplæring etter vanlig timeplan. 

Hestehov

   Fra mandag 10. mai går skolen tilbake til gult nivå. Det betyr hele klasser og oppmøte hver dag.

 Arbeidslivsfaget har fortsatt stor ekstern interesse. Etter felles søknad har Åssiden vgs og USN ved forsker Geir H Moshuus fått midler til å styrke profesjonsorientert og praksisretta FoU i samarbeid med arbeidslivet.

  Tre nye vg1-klasser og rekordmange søkere til utlyste stillinger for neste skoleår. Åssiden-familien utvides og vi blir flere elever og ansatte!

Perioden på rødt nivå blir nok en gang forlenget, denne gang til og med fredag 30.april. Det betyr at elevenes timeplaner fortsetter slik de har vært de foregående ukene.

Illustrasjon med grønn tavle og koronasymbol

 Påskeferien er over og vi skal tilbake til hverdagen. Nå er det ekstra viktig at alle bidrar til å redusere smittetrykket i kommunen!

Gutt med munnbind leser i bok

 Fra 12. april: Mindre grupper når skolene er på rødt tiltaksnivå og mulighet for å anbefale bruk av munnbind på skolenes fellesarealer. Fortsatt gjelder det å være hjemme hvis man er syk, holde avstand til andre og ha god hånd- og hostehygiene.

Lærer hjelper tre elever

  Usikker på hva rødt nivå på videregående skole innebærer? Her finner du svar!

 I 2021 øker Viken fylkeskommune antall lærling - og lærekandidatplasser til 170. -Viktig at vi som arbeidsgiver tar samfunnsansvar, sier administrasjonsleder Linda Hoseth.

Til toppen