Vg1 Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign

I full gang med oppgave i blomsterfag i verkstedet 

Skolen har tre klasser i vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign. I løpet av skoleåret vil du få en innføring alle tre fagretninger, slik at du kan ta et veloverveid valg når du søker vg2.

Du passer godt inn på FBIE om du er kreativ og estetisk anlagt, liker å arbeide med hendene og er interessert i visuelle uttrykksformer, hår og trender. I tillegg er det en god egenskap å være nøyaktig, utholdende og glad i å kommunisere!

Som elev her lærer du om designprosesser, grunnleggende håndverksferdigheter, eksponering og kommunikasjonsformer som skal imøtekomme ønsker og behov hos kundene. Gjennom arbeid med materialer, teknikker og verktøy vil du utvikle din estetiske sans og håndverksferdigheter. Du vil også få kunnskap om trender i et historisk perspektiv og bruke digitale verktøy som er relevante for fagområdet. 

Kjerneelementene i faget er: 

-Produktutvikling

-Produksjon og håndverksferdigheter 

-Arbeidsliv, kommunikasjon og eksponering

Programfagene du møter er kommunikasjon, kunde og arbeidsliv og produktutvikling og produksjon. I tillegg har du fellesfagene engelsk, matematikk, naturfag og kroppsøving på timeplanen. 
 

Les mer om vg1 frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign på vilbli.no

Bilde fra halloween-prosjekt  

Til toppen