Vg2 Interiør og eksponeringsdesign

Hva gjør et butikkvindu spennende eller et kontor praktisk? Hvordan blir en merkevare populær og hvordan kan design øke livskvaliteten vår? Er du nysgjerrig på slikt bør du søke her! 

 

 

 

Elevene hos oss jobber med idéutvikling for å planlegge, utforme og produsere kreative løsninger og tjenester. De utvikler romforståelse og reflekterer over hvordan farge, form, belysning bidrar til å skape ulike uttrykk i rom. For å få til det må de utforske og bruke digitale ressurser og verktøy. Elevene får også kompetanse i ulike metoder, produkter, inventar og materialer som er tilpasset rom, anledning og budskap. 

I løpet av skoleåret vil elevene designe rom til ulike anledninger. Et av prosjektene er skolens årlige Pop-up shop på Magasinet Drammen, der elevene på interiør og eksponeringsdesign innreder butikken med produkter fra alle skolens avdelinger. Vi anbefaler en tur innom i desember! Elevene jobber også med romdesign og utstillinger til andre anledninger som Halloween, jul og nyttår. Ikke sjeldent pryder diverse prosjekter skolens ganger med flotte utstillinger. 

Bærekraft, markedsføring, kommunikasjon og kundebehandling er andre viktige stikkord i programfagene.

Kjerneelementer i faget

-Design og eksponering

-Kommunikasjon og kundebehandling

-Arbeidsliv og bransjeerfaring

Programfagene du møter heter design, teknologi og produksjon og kunde og kommunikasjon. I tillegg har du fellesfagene norsk, samfunnskunnskap og kroppsøving på planen.

 

    

Til toppen