Aktuelt

Sommerskole for deg med stryk eller ikke vurdering

Har du karakteren 1, eller står du i fare for å få karakteren 1 i et fellesfag? Har du ikke vurdering i et fellesfag fra 2021 eller tidligere? Viken tilbyr gratis sommerskole i et utvalg fellesfag sommeren 2022!

Karakterer og klage

Det nærmer seg sommer og avslutning på skoleåret. Her er informasjon om publisering av karakterer i VIS og retten til å klage på karakterer.  

Inspirerende salgskurs

Elevene på Salg, service og reiseliv Vg1 og Vg2 hadde 20. april et inspirerende besøk av Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug fra Sellit AS.  

Feiring av realfagene og flinke elever

Realfagsprisene for Nedre Romerike ble nylig delt ut ved en seremoni på Lillestrøm videregående skole. Ida Frøyland og Sebastian von Buttlar tok årets priser for Bjertnes.

Gratis kontroll av russebusser og russebiler

Fra 30. mars til 27. april gjennomfører Statens vegvesen teknisk kontroll av russekjøretøy. Godkjent kontroll gir en godkjenningsoblat til frontruta.

Nytt elevrådsstyre

Skolen har fått nytt elevrådsstyre og det gamle styret trer av. 

Eksamen avlyses

Regjeringen har bestemt at de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskole og videregående skole avlyses.

Kulturmesse på Bjertnes

Sist fredag arrangerte elevene på Vg1 salg, service og reiseliv kulturmesse på skolen.

Var du avgangselev på videregående skole i 2019/20 eller 2020/21 og fikk ikke bestått?

Viken fylkeskommune tilbyr intensivkurs som forberedelse til privatisteksamen for avgangselever som fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 skoleåret 2019/20 eller 2020/21. 

God jul og takk for det gamle

Høsthalvåret på Bjertnes har vært variert både når det gjelder aktiviteter og restriksjoner. Nå ønsker vi først og fremst alle en god, smittefri og karantenefri juleferie!

Til toppen