Aktuelt

Elevundersøkelsen 2021

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Svarene brukes av skolen, fylkeskommunen og staten for å gjøre skolen bedre.

Videregående skole og korona: Unntak fra fraværsreglene

På grunn av koronasmittesituasjonen skal helserelatert fravær ikke gjøre utslag på fraværsgrensen ut skoleåret 2021–2022. Skolene skal sørge for at slikt fravær ikke føres på vitnemål og kompetansebevis.

Besøk fra Andøya Space Education

I forrige uke fikk skolen besøk av Siv-Marie Mcdougall og Bjarne Ådnanes Bergtun fra Andøya Space Education. Andøya Space driver rekrutteringsprogrammet «Fysikken i fokus» i videregående skole.

Data Detox: Du bestemmer – også på nett

Vet du at chatbobler, bitmojier og autoplay er der for at du ikke skal få lagt fra deg mobilen?

Så langt alt vel

Det har vært hektiske uker på Bjertnes fra skolestart i august og fram til høstferien. Dette er en liten oppsummering av noen av aktivitetene som har foregått.

Rekordmange elever fullførte og bestod på Bjertnes forrige skoleår

89,4 % av elevene våre fullførte og bestod med karakterer i alle fag forrige skoleår. Det gjør året til det beste i Bjertnes' historie.    

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Jevnlig hurtigtesting av elever og ansatte

Vi prøver å unngå videre spredning av koronaviruset ved bruk av hyppige hurtigtester og smittesporing. Målet er å fortsatt kunne være på grønt nivå, i tråd med myndighetenes anbefaling.

Vil du være med å påvirke kommunen og politikerne?

Er du mellom 15 og 19 år og vil gjøre en forskjell for ungdom i Nittedal kommune? Kommunen trenger ni ungdommer til det nye ungdomsrådet. I tillegg til ni faste medlemmer, skal det være tre varamedlemmer.  

Skolestart 2021

Onsdag 18. august var første skoledag på Bjertnes. Det var fint å se alle nye og gamle elever! Velkommen til et nytt skoleår! Her finner du nyttig informasjon som du kanskje trenger de første skoledagene.

Til toppen