Aktuelt

Tilbake til vanlige fraværsregler

Fra og med mandag 11. oktober gjelder de vanlige fraværsreglene. Elever som er hjemme av helsegrunner må da levere legeerklæring for å få godkjent helsefravær. 

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Jevnlig hurtigtesting av elever og ansatte

Vi prøver å unngå videre spredning av koronaviruset ved bruk av hyppige hurtigtester og smittesporing. Målet er å fortsatt kunne være på grønt nivå, i tråd med myndighetenes anbefaling.

Vil du være med å påvirke kommunen og politikerne?

Er du mellom 15 og 19 år og vil gjøre en forskjell for ungdom i Nittedal kommune? Kommunen trenger ni ungdommer til det nye ungdomsrådet. I tillegg til ni faste medlemmer, skal det være tre varamedlemmer.  

Skolestart 2021

Onsdag 18. august var første skoledag på Bjertnes. Det var fint å se alle nye og gamle elever! Velkommen til et nytt skoleår! Her finner du nyttig informasjon som du kanskje trenger de første skoledagene.

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Husk å takke ja til skoleplass!

Første inntak til videregående opplæring i Viken vil være klart seinest 10. juli. Du får en SMS eller brev i posten når du har fått svar på søknaden din.

Lærebøker og låne-PC må leveres inn før ferien

Alle lærebøker skal leveres inn, så sant du ikke har gjort annen avtale med biblioteket. Det samme gjelder dersom du har lånt PC av skolen. Alt må leveres innen siste skoledag, fredag 18. juni.

Pride har selvfølgelig plass på Bjertnes

Prideuka startet med høytidelig og stolt flaggheising og tale på Bjertnes.  

Ta vare på filer og mapper i OneDrive før skoleåret slutter

Husk å ta vare på filer, mapper og notatblokker fra dette skoleåret. De kan være gode å ha seinere - enten du fortsetter på en skole i Viken eller du er avgangselev.    

Til toppen