Ny nettadresse!

Vi har ny nettadresse: viken.no/bjertnes-vgs
Husk å oppdatere eventuelle bokmerker.

Aktuelt

Vi har 79 ledige læreplasser i Viken fylkeskommune!

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.    

Velkommen til oss!

Spill av filmen og bli med på en liten rundtur på Bjertnes videregående skole. Vi håper du blir inspirert til å søke skoleplass hos oss til høsten! Husk fristen i Vigo 1. mars!  

Vinterferie

I uke 8 er det vinterferie på skolen. Skolebygningen er stengt, men du kan nå oss på telefon.  

Digitalt foreldremøte for foresatte til søkere til læreplass

Har du en ungdom på Vg2 som trenger læreplass? 

Innsamlingsuke for SOS-barnebyer

Mot alle odds har elevene på Bjertnes tatt initiativ og arrangerer en innsamling for SOS-barnebyer. I år har elevene bestemt at pengene skal gå til de 12 barnebyene i Peru.      

Skriftlig eksamen for elever er avlyst

Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst. Muntlig eksamen avlyses for elevene på vg1 og vg2, men gjennomføres for avgangselevene på vg3. Det bestemte Regjeringen ved kunnskapsminister Guri Melby mandag 8. februar.    

Rødt nivå fra 9. februar

På grunn av smitteutbrudd i kommunen, går vi tilbake til rødt nivå fra 9. februar. Vi følger den oppsatte rulleringsplanen, slik at det blir færre elever på skolen om gangen.  

Gult nivå fra mandag 8. februar

Vi har fått bekreftet fra kommuneoverlegen at vi kan ønske alle elevene våre velkommen tilbake til skolen på gult nivå mandag 8. februar.

Minneord

Vår kjære rektor Runa Lie Berg sovnet inn fredag 29. januar etter lengre tids sykdom.  

Nye utdanningstilbud på Bjertnes

Nå kan du bli elektriker eller energimontør på Bjertnes. Eller kanskje du vil ta fagbrev innenfor reiseliv? Vi får nye og spennende utdanningstilbud innenfor yrkesfaglige programområder i tillegg til de utdanningsprogrammene vi har fra før. Med Vg2 elenergi og ekom kan du bli energimontør | Fotograf: Kelly Lacy/Pexels  

Til toppen