Aktuelt

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev må du selv sørge for å skaffe deg en PC/Mac til skolestart. 

Velkommen til skolestart

Onsdag 18. august starter et nytt skoleår. Vi gleder oss til å se deg. Her finner du nyttig informasjon som du trenger til skolestart.

Husk å takke ja til skoleplass!

Første inntak til videregående opplæring i Viken vil være klart seinest 10. juli. Du får en SMS eller brev i posten når du har fått svar på søknaden din.

Lærebøker og låne-PC må leveres inn før ferien

Alle lærebøker skal leveres inn, så sant du ikke har gjort annen avtale med biblioteket. Det samme gjelder dersom du har lånt PC av skolen. Alt må leveres innen siste skoledag, fredag 18. juni.

Pride har selvfølgelig plass på Bjertnes

Prideuka startet med høytidelig og stolt flaggheising og tale på Bjertnes.  

Ta vare på filer og mapper i OneDrive før skoleåret slutter

Husk å ta vare på filer, mapper og notatblokker fra dette skoleåret. De kan være gode å ha seinere - enten du fortsetter på en skole i Viken eller du er avgangselev.    

Elever på byggfag ble vinnere av klimamesterskapet

Klasse 1BAB tok flest poeng og hadde mange varierte klimatiltak. De ble vinnere av klimamesterskapet, tett fulgt av elevene på Vg2 helsefagarbeiderfag og med klasse 1STC på tredje plass.

Hygge for russen og trening for elever på Vg1 salg, service og reiseliv

Russefeiringen har også i år blitt noe annerledes og mer begrenset enn mange hadde sett for seg på forhånd. Da er det ekstra hyggelig å få russefrokost servert på skolen av flinke elever på Vg1 salg, service og reiseliv!  

Aktivitetscamp og sommerskole for kommende og nåværende Bjertneselever!

Viken sommerskole kan redde vitnemålet. Påmelding innen 11. juni. Bjertnes arrangerer aktivitetscamp for nåværende elever i uke 25. Påmelding innen 31. mai. Nittedal kommune har mange flotte sommerskolekurs for grunnskoleelever. To av kursene i uke 31 og ett i uke 32 er spesielt rettet mot elevene på 10. trinn, som forberedelse for skolegangen på Bjertnes.  Påmelding innen 27. mai.

Muntlig eksamen er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Til toppen