Aktuelt

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Spennende besøk på Bjertnes!

Fredag 21. oktober var fylkesråd for utdanning og kompetanse Heidi Westbye Nyhus på besøk til Bjertnes. Lene Jensen, avdelingsleder for utdanning og kompetanse i Viken område nord var også til stede. Og skolens ledelse, elevrepresentanter og noen av lærerne viste dem rundt.

Psykologilunsj på Universitetet

Onsdag 2. november fikk Psykologi 2-gruppa smake litt på studentlivet.

Kulturdag på Bjertnes

På selveste FN-dagen, mandag 24. oktober, arrangerte elevrådet internasjonal kulturdag på skolen. Arrangementet med stands og utstillinger var åpent for alle i aulaen i 3. etasje i storefri og midttimen. FN dagen er en viktig dag å fremme i det moderne, internasjonale samfunnet vi lever i, sier elevrådslederen.

Ny wifi-pålogging for elever fra torsdag

Når du som er elev kommer på skolen torsdag 3. november, kan det hende at du må logge deg på det trådløse nettverket Viken-fylke på en ny måte.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Fokus på demens

Elever og lærere på Vg2 helsearbeiderfag har satt av en egen uke i året med spesielt fokus på demens. Blant annet hadde de utstilling i biblioteket med omvisning for inviterte klasser.

Husk refleks!

Nå begynner det å bli mørkt – husk å bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Biologi 2 har vært på feltarbeid

6.-8. september dro Bio2-gjengen på tur til Krakosseter. Målet var å utforske arter og biologisk mangfold gjennom feltarbeid i skog.

Aktivitetsdag med variasjon

14. september var det aktivitetsdag for hele skolen. Programmet bød på både ballspill, bordtennis, orientering, sjakk, klassekonkurranser og mye mer. 

Til toppen