Aktuelt

«Den store lærerjakten» starter snart!

Flere hundre lærerstillinger lyses ut fredag 24. mars. Viken fylkeskommune søker etter de beste lærerne til de videregående skolene i fylket. 

Snart midttermin og aktivitetsnivået er på topp

Tida går fort mot vår og eksamenstid, men elevene og lærerne har holdt koken i vintermørket. Her er noen glimt fra aktiviteter hittil i 2. termin.

Heldagsprøver

Fredag 17. mars starter en periode med heldagsprøver i de fleste fag på studiespesialisering og påbygging. Det vil også være heldagsprøver i fellesfagene på yrkesfag. Perioden med heldagsprøver varer fram til påskeferien. 

Vaksinasjon mot smittsom hjernehinnebetennelse

Folkehelseinstituttet anbefaler at ungdom 16-19 år vaksinerer seg mot hjernehinnebetennelse. Nittedal kommune tilbyr vaksine for elever på 1. trinn og elever på 2. og 3. trinn som ikke har fått den tidligere.

Bjertnes trenger flere eksamensvakter

Har du litt ekstra tid, er mellom 20 og 70 år og kunne tenke deg jobb som eksamensvakt? Da håper vi du leser denne artikkelen og tar kontakt med oss.

Opprett en digital postkasse

Brev fra skolen og fylkeskommunen kommer raskere frem hvis du har en digital postkasse.

Godt nytt år og takk for det gamle!

Første termin i skoleåret er snart historie. Her er et lite tilbakeblikk på noen av høsthalvårets små og store begivenheter og aktiviteter på Bjertnes.

Uønsket bruk av fyrverkeri i Nittedal

Politiet samarbeider med ungdomsskolene og de videregående skolene for å få slutt på farlig bruk av fyrverkeri.

Hyggelig julemarked med noe for enhver smak

Elevene på utdanningsprogram for salg, service og reiseliv Vg1 og Vg2 arrangerte julemarked på skolen siste uka før jul. 

Adventstid

Bare tre uker til juleferie og juleforberedelsene er i gang på Bjertnes.

Til toppen