Aktuelt

Kulturdag på Bjertnes

På selveste FN-dagen, mandag 24. oktober, arrangerte elevrådet internasjonal kulturdag på skolen. Arrangementet med stands og utstillinger var åpent for alle i aulaen i 3. etasje i storefri og midttimen. FN dagen er en viktig dag å fremme i det moderne, internasjonale samfunnet vi lever i, sier elevrådslederen.

Klarer du deg uten strøm i flere dager?

Har du alt du trenger for å klare deg selv i minst tre døgn hvis vann og strøm plutselig blir borte? Denne uken starter en landsdekkende kampanje om egenberedskap.

Fokus på demens

Elever og lærere på Vg2 helsearbeiderfag har satt av en egen uke i året med spesielt fokus på demens. Blant annet hadde de utstilling i biblioteket med omvisning for inviterte klasser.

Husk refleks!

Nå begynner det å bli mørkt – husk å bruke refleks hver dag gjennom hele høsten og vinteren.

Biologi 2 har vært på feltarbeid

6.-8. september dro Bio2-gjengen på tur til Krakosseter. Målet var å utforske arter og biologisk mangfold gjennom feltarbeid i skog.

Aktivitetsdag med variasjon

14. september var det aktivitetsdag for hele skolen. Programmet bød på både ballspill, bordtennis, orientering, sjakk, klassekonkurranser og mye mer. 

Elevrådet har vært på overnattingstur

Tradisjonen tro reiste det nye elevrådet på seminar i begynnelsen av september. 

Ungdom skal ikke komme til stengt dør

Elever, lærlinger og de som står uten skoleplass i Viken kan få tilgang til råd og hjelp gjennom appen Elevtjenesten.  

Nye elever: Husk PC/Mac til skolestart!

Alle elever skal ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Som ny Vg1-elev kan du enten bestille gjennom fylkeskommunens PC-ordning, eller du kan bruke din egen maskin dersom du har en god maskin fra før.

Kranselag - hurra!

Våre dyktige elever i 2TMA (Tømrer) har, sammen med lærerne Lars-Christian og Stian, konstruert og reist to supre bygg på Bjertnes.

Til toppen