Aktuelt

Så langt alt vel

Det har vært hektiske uker på Bjertnes fra skolestart i august og fram til høstferien. Dette er en liten oppsummering av noen av aktivitetene som har foregått.

Rekordmange elever fullførte og bestod på Bjertnes forrige skoleår

89,4 % av elevene våre fullførte og bestod med karakterer i alle fag forrige skoleår. Det gjør året til det beste i Bjertnes' historie.    

Trenger du gode råd? Prøv den nye appen!

Appen Elevtjenesten er elevenes «røde knapp». Her får du rask og enkel tilgang til fagfolk som kan hjelpe, nesten uansett hva du strever med. Terskelen for å søke hjelp skal være lav, og hjelpen skal være nær.    

Jevnlig hurtigtesting av elever og ansatte

Vi prøver å unngå videre spredning av koronaviruset ved bruk av hyppige hurtigtester og smittesporing. Målet er å fortsatt kunne være på grønt nivå, i tråd med myndighetenes anbefaling.

Vil du være med å påvirke kommunen og politikerne?

Er du mellom 15 og 19 år og vil gjøre en forskjell for ungdom i Nittedal kommune? Kommunen trenger ni ungdommer til det nye ungdomsrådet. I tillegg til ni faste medlemmer, skal det være tre varamedlemmer.  

Skolestart 2021

Onsdag 18. august var første skoledag på Bjertnes. Det var fint å se alle nye og gamle elever! Velkommen til et nytt skoleår! Her finner du nyttig informasjon som du kanskje trenger de første skoledagene.

Husk å takke ja til skoleplass!

Første inntak til videregående opplæring i Viken vil være klart seinest 10. juli. Du får en SMS eller brev i posten når du har fått svar på søknaden din.

Lærebøker og låne-PC må leveres inn før ferien

Alle lærebøker skal leveres inn, så sant du ikke har gjort annen avtale med biblioteket. Det samme gjelder dersom du har lånt PC av skolen. Alt må leveres innen siste skoledag, fredag 18. juni.

Pride har selvfølgelig plass på Bjertnes

Prideuka startet med høytidelig og stolt flaggheising og tale på Bjertnes.  

Ta vare på filer og mapper i OneDrive før skoleåret slutter

Husk å ta vare på filer, mapper og notatblokker fra dette skoleåret. De kan være gode å ha seinere - enten du fortsetter på en skole i Viken eller du er avgangselev.    

Til toppen