Aktuelt

Elever på byggfag ble vinnere av klimamesterskapet

Klasse 1BAB tok flest poeng og hadde mange varierte klimatiltak. De ble vinnere av klimamesterskapet, tett fulgt av elevene på Vg2 helsefagarbeiderfag og med klasse 1STC på tredje plass.

Hygge for russen og trening for elever på Vg1 salg, service og reiseliv

Russefeiringen har også i år blitt noe annerledes og mer begrenset enn mange hadde sett for seg på forhånd. Da er det ekstra hyggelig å få russefrokost servert på skolen av flinke elever på Vg1 salg, service og reiseliv!  

Aktivitetscamp og sommerskole for kommende og nåværende Bjertneselever!

Viken sommerskole kan redde vitnemålet. Påmelding innen 11. juni. Bjertnes arrangerer aktivitetscamp for nåværende elever i uke 25. Påmelding innen 31. mai. Nittedal kommune har mange flotte sommerskolekurs for grunnskoleelever. To av kursene i uke 31 og ett i uke 32 er spesielt rettet mot elevene på 10. trinn, som forberedelse for skolegangen på Bjertnes.  Påmelding innen 27. mai.

Muntlig eksamen er avlyst

På grunn av koronasituasjonen er muntlig eksamen våren 2021 avlyst for elever i videregående opplæring. Dette gjelder også for deltakere i voksenopplæring. Det er likevel noen få elever som skal ta eksamen i utvalgte fag. Privatisteksamen gjennomføres som planlagt.

Ny forebyggende runde med koronatesting av elevene på Vg3

Vi har et veldig godt samarbeid med kommuneoverlegen og smitteteamet i Nittedal og mandag 31. mai blir det en ny runde med massetesting av hele 3. trinn.  

Koronatesting av elevene på Vg3

Smitteteamet i Nittedal kommune vil gjennomføre frivillig testing av alle Vg3-elevene mandag 10. mai. Dette tiltaket er ment å være forebyggende for smitteutbrudd blant russen.  

Klimamesterskapet er i gang

I uke 17 og 18 arrangeres Bjertnesmesterskapet i miljøinnsats og fotavtrykk. Elever og ansatte konkurrerer om å få flest miljøpoeng ved å kutte i personlig forbruk og spare Co2-utslipp. 

Eksamen våren 2021

Den eneste typen eksamen som skal gjennomføres på Bjertnes denne våren er muntlig eksamen, og det er kun for elever på Vg3. Eksamenstrekket offentliggjøres onsdag 9. juni og tirsdag 15. juni.      

Rektor på lang sikt

Etter nesten halvannet år som konstituert er Randi Michaelsen nå ansatt som fast rektor på Bjertnes.   

Realfagspris på Bjertnes – feiring av flinke elever og realfag

I et år hvor det meste blir avlyst for ungdommen, var det spesielt flott å arrangere Realfagprisen for en gjeng interesserte og flinke ungdommer på Bjertnes.      

Til toppen