Aktuelt

Vi har 79 ledige læreplasser i Viken fylkeskommune!

– Er du lærelysten, har gode samarbeidsevner og er nysgjerrig? Da vil vi gjerne ha deg inn i en av våre 79 ledige læreplasser på videregående skoler og i fylkesadministrasjonen, sier Ingvild Bellen Wear i HR-avdelingen i Viken fylkeskommune.    

Velkommen til oss!

Spill av filmen og bli med på en liten rundtur på Bjertnes videregående skole. Vi håper du blir inspirert til å søke skoleplass hos oss til høsten! Husk fristen i Vigo 1. mars!  

Innsamlingsuke for SOS-barnebyer

Mot alle odds har elevene på Bjertnes tatt initiativ og arrangerer en innsamling for SOS-barnebyer. I år har elevene bestemt at pengene skal gå til de 12 barnebyene i Peru.      

Skriftlig eksamen for elever er avlyst

Skriftlig eksamen for elever våren 2021 er avlyst. Muntlig eksamen avlyses for elevene på vg1 og vg2, men gjennomføres for avgangselevene på vg3. Det bestemte Regjeringen ved kunnskapsminister Guri Melby mandag 8. februar.      

Minneord

Vår kjære rektor Runa Lie Berg sovnet inn fredag 29. januar etter lengre tids sykdom.  

Snart er det jul

På Bjertnes er juleforberedelsene godt i gang tross rødt nivå og koronarestriksjoner.    

SOS-barnebyer på digitalt besøk

Tirsdag 8. desember i A-timen blir det ekstraordinær BjertnesLive med Lene Aarnes fra SOS-barnebyer. Selv om Moria-leiren har forsvunnet fra mediene, er situasjonen på ingen måte løst, og Lene har god oversikt.  

Julenissen finnes ikke, melder BjertnesLive!

Hver tirsdag kan alle elever bli med på BjertnesLive. Dette er en direktesending i A-timen hvor du kan stille spørsmål til en aktuell person og være med på Kahoot. Vinneren får premie.    

Elevundersøkelsen 2020

Klassens time 17. november settes av til elevundersøkelsen  

Tilbud om vaksinering mot smittsom hjernehinnebetennelse

Koronasituasjonen har ført til økte arbeidsoppgaver for helsetjenesten i Nittedal kommune. Vaksineringen må derfor foregå over et lengre tidsrom, men alle på Vg1 får tilbudet.  

Til toppen