Kranselag - hurra!

Våre dyktige elever i 2TMA (Tømrer) har, sammen med lærerne Lars-Christian og Stian, konstruert og reist to supre bygg på Bjertnes.

Kafé med uteservering

Elevene på Salg, service og reiseliv har tidligere, med hjelp av blant andre byggfagelevene, fått bygget en kafé som praksisrom på skolen. Nå har tømrerelevene bygget enda et praksisrom til dem - en super uteservering under "tuntreet" i skolegården. Serveringen ble innviet da elevene arrangerte sitt svært vellykkede loppemarked, og er allerede tatt i bruk i flere storefriminutt.

Sykkelskur til ansatte

Det finnes faktisk en del sporty ansatte. De er nå glade og takknemlige for å kunne låse inn sykkelen sin mens de er på jobb. Og for et stilig skur sykkelen får hvile i! Her er både spiler og skråtak på plass.

Kranselag

I juni ble det ferdigstilte arbeidet velfortjent feiret med kranselag. Rektor Nina og avdelingsleder for Bygg- og anleggsteknikk, Anne-Christin, ville gjøre ekstra stas på elevene og lærerne for deres strålende innsats og vel gjennomførte arbeid.

Tusen takk, elever og lærere på Vg2 Tømrer! De fine og nyttige byggene deres kommer til å være til stor glede for elever og ansatte i årene framover!