Miljøarbeider

Miljøarbeider ved Bjertnes videregående skole er Marianne Thorleifsdatter Isaksen. Hun jobber sammen med elever og ansatte for et godt skolemiljø og er tilgjengelig for alle elever.

Marianne har kontor i biblioteket. Du kan komme innom eller ta kontakt på chat i Teams dersom du har noe du ønsker å snakke om.

Hva gjør miljøarbeideren?

Miljøarbeideren jobber for at alle elever skal trives og ha en god skolehverdag. Dette gjør hun ved å være synlig i skolemiljøet og ved å være lett tilgjengelig for alle på skolen. 

Miljøarbeideren har ansvar for elevrådsarbeidet og samarbeider tett med elevrådsstyret.

Hun hjelper elevene å sette i gang og gjennomføre aktiviteter.

Målet er at så mange elever som mulig skal ha det bra på skolen og fullføre videregående skole med et så godt resultat som mulig. 


Marianne Thorleifsdatter Isaksen - Klikk for stort bildeMarianne Thorleifsdatter Isaksen Viken Hva kan du snakke med miljøarbeideren om?

Har du bekymringer selv, eller bekymrer du deg for andre? Mangler du motivasjon? Av og til kan det være godt å snakke med noen om det som ikke er helt greit, og som påvirker hverdagen og skolegangen.

Du kan også gå til miljøarbeideren bare for å slå av en prat, eller for å få litt ro. 

Miljøarbeideren har taushetsplikt, og du får ikke fravær når du har et avtalt møte med henne. 

Om du trenger hjelp ut over det vi kan gi på skolen, vil miljøarbeideren gi deg råd om hvem du kan oppsøke eller bli henvist til.

 

Hvor og når kan du kontakte miljøarbeider?

Ta kontakt i biblioteket eller de andre fellesarealene, kom innom, eller send en melding på chat, sms eller e-post, så kan dere avtale tid. 
Obs: Ikke send sensitive personopplysninger på sms eller e-post!

Se også  

Fellesmåltid i skolegården. - Klikk for stort bildeFellesmåltid i skolegården før koronapandemien. Mia Kaels Kalleberg/Bjertnes vgs   

Til toppen